Malfy Originale Gin 70cl

€ 26,95
Op voorraad
GF Code
GF1000097

Een slokje en u zult genieten van "Dolce far niente", de zoete kunst van niets doen ...

Merk
Malfy
EAN
5000299296028
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
41%
Weight (kg)
1.490000
Land van herkomst
Italië
Smaakprofiel
Citrus, Kruidige

Omschrijving

Malfy Originale Gin

"Lo spirito di Amalfi" - Het gevoel van Amalfi

De Alamfi-kust. Nergens anders vat de geest van Italië zo goed samen. Het zonovergoten, stijlvolle leven beweegt hier in zijn eigen tempo. Het is deze levensstijl "La Dolce Via" (het zoete leven) die Malfy Gin inspireerde.

De delistilleerderij waar Malfy Originale Gin wordt geproduceerd, bevindt zich in Moncalieri, net buiten Torino. Dit gebied staat bekend om zijn productie van heerlijke wijnen en sterke dranken.

Er wordt gezegd dat enthousiaste klimmers Carlo Vergnano en Beppe Ronco (de distilleerders achter Malfy Gin) werden geïnspireerd tijdens een klim naar de top van Monviso (die te zien is vanuit de distilleerderij). Daar zagen ze wilde jeneverbes, zuiver water en verbazingwekkende kleuren van de natuur en meren.

Deze gin, hun klassieke droge gin, is gemaakt met de plantaardige ingrediënten die hen hebben geïnspireerd. Handgeplukte jeneverbes, zongerijpte Italiaanse citroenen en water uit de regio Piemonte. Vakkundig gedestilleerd geven deze de authentieke smaak van Malfy Originale Gin.

Het aroma is een klassieke gin, met een sterk aroma van jeneverbes, vermengd met koriander en anijs. De smaak is typerend voor een droge, bijna licht zoute gin, met een complexe jeneverbessmaak en zoethout. Maar het lichte vleugje citrus zegt Malfy.

Leuk om te weten .... de blauwe kleur van het label is geïnspireerd op de bergmeren, en het wit van het label de met sneeuw bedekte top van Monviso.

Meer van Malfy

Perfect Serve

Droog en knapperig, dit is een uitstekende klassieke g & t. Giet 50 ml gin in een copaglas boven voldoende ijs. Giet langzaam 150 ml Fever-Tree Mediterranean Tonic erbij. Werk af met een klassiek schijfje limoen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Malfy Originale Gin 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk