Martin Miller's Summerful Gin 70cl

€ 32,95
Op voorraad
GF Code
GF1000770

Heerlijke zomerse botanicals worden gemengd met Martin Miller's gin, waardoor de perfecte limited edition-groet aan de zomer ontstaat

Merk
Martin Miller's
EAN
698929000807
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%
Weight (kg)
1.448000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Martin Miller's Summerful Gin

Met deze gin belooft Martin Miller's dingen vol zomer: de dagen die langer worden en de zon terugkeert, de warmte van de zomer en het platteland dat zich vult met bloemen en vegetatie. Dit is hun Summerful Gin.

Bij het creëren van deze gin hebben ze hun klassieke gin getransformeerd. Ze selecteerden twee toonaangevende botanische producten, arctische tijm en rozemarijn. Deze zijn aanwezig op het platteland van respectievelijk IJsland en Engeland tijdens het zomerseizoen.

De bloemen die de rotsen van het IJslandse landschap bedekken, zijn overvloedig tijdens het korte zomerseizoen. Het geeft zijn bloemenboeket en uitgesproken aardse tonen, samen met een delicate zoetheid en hints van zowel citrus als munt. Op grote schaal gebruikt in IJsland in tal van infusies vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen.

In heel Engeland (en Europa), zowel op het platteland als in de kookpot, geeft rozemarijn een uitgesproken frisse smaak. Hints van citroen, een vleugje meer dennen als aanvulling op de jeneverbes en zelfs balsamico-tonen.

Samen met hun originele gin mengen ze deze twee zomerse botanicals om de gin om te toveren tot iets dat bij de zomer past. Heerlijk!

Lees meer over Martin Miller's

Perfect Serve

Het beste geserveerd met een meer neutrale tonic, zodat je kunt genieten van de zomerse plantaardige ingrediënten in de gin - we ontdekten dat Fentimans Connoiseurs Tonic bijzonder goed werkte. Giet 50 ml gin in een groot glas gevuld met ijs en vul het glas met 150 - 200 ml tonic. Roer voorzichtig en garneer met een schijfje grapefruit en een takje rozemarijn

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Martin Miller's Summerful Gin 70cl
Uw waardering