Martini Non-Alcoholic Vibrante Aperitivo 75cl

Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99
Op voorraad
GF Code
GF3000081

Een alcoholvrije aperitivo met heerlijk verfrissende citrustonen

Merk
Martini
EAN
7630040403665
Weight (kg)
1.230000
Inhoud
75cl
Alcoholgehalte
< 0,5%
Land van herkomst
Italië
Smaakprofiel
Citrus

Omschrijving

Martini Non-Alcoholic Vibrante Aperitivo

Een Italiaanse traditie, Aperitivo gaat over de ontmoeting van vrienden in de vroege avond voor smaakvolle cocktails en een goed gesprek.

Martini maakt deze traditie sinds 1863 mogelijk door middel van hun creaties. Italië en de wereld genieten er sindsdien van.

De recepten zijn binnen Martini doorgegeven van masterblender tot masterblender. Nu heeft Martini een nieuwe ervaring ontwikkeld, waarvan iedereen kan genieten omdat er geen alcohol in zit. Hoewel er geen alcohol is, heeft Martini zeker geen concessies gedaan aan de smaak.

Met Vibrante heeft Martini een aperitivo-drank gecreëerd die heerlijk verfrissend is en vol citrusaroma's uit Bergamot, gecombineerd met Artemisia. Dit betekent dat je het niet hoeft te missen als je matigt, of om wat voor reden dan ook niet deelneemt aan alcohol.

Lees meer over Martini

Perfect Serve

In combinatie met tonic komt de Vibrante Aperitivo tot leven terwijl de bubbels in de tonic de plantaardige ingrediënten verlevendigen. Neem een ​​groot wijn- of copa-glas en vul met ijs, meng 75 ml van het aperitief met 75 ml Fever-Tree Premium Indian Tonic Water. Garneer met een schijfje sinaasappel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Martini Non-Alcoholic Vibrante Aperitivo 75cl
Uw waardering