Marula Gin 50cl

€ 30,99
Op voorraad
GF Code
GF1000101
Marula Gin is gemaakt van de verboden vruchten van de Marula-boom.
Merk
Marula
EAN
5419980009708
Weight (kg)
1.092000
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
40%
Land van herkomst
België
Smaakprofiel
Fruitige, Zoete

Omschrijving

De Marula-vrucht groeit aan de Marula-boom in Namibië, die ook bekend staat als de Olifantenboom, omdat de olifanten de vrucht graag eten. De vrucht begint in hun maag te gisten, waardoor de olifanten dronken worden (eigenlijk zijn het niet alleen de olifanten, het zijn ook de apen en giraffen).

geïnspireerd door dit fenomeen besloten een paar Antwerpse gin-kenners om deze verboden vrucht te gebruiken in hun gin. Nu kunnen we ook deze nieuwe wereld van de marula betreden en ervaren. De reis wordt krachtiger gemaakt door het fruit te verbeteren met met de hand geplukte botanische producten zoals jeneverbessen uit Toscane, lavendel uit de Provence, rozenblaadjes uit Bulgarije, koriander uit India en oranjebloesem uit Spanje.

De mix van deze fijne ingrediënten van over de hele wereld resulteert in een sensuele gin met een exotisch tintje. De gin wordt drievoudig gedistilleerd in kleine porties.

Serveer Marula Gin met veel ijs, Fever-Tree Premium Tonic Water en garneer met een handvol jeneverbessen.

Voor de cocktailliefhebbers, probeer een 'Drunken Elephant'
Schud 50 ml Marula Gin, 10 ml suikersiroop, 15 ml citroensap en 80 ml grapefruitsap. Garneer met basilicumblaadjes.

Wees alsjeblieft niet als een olifant - drink op verantwoorde wijze !!

Voor degenen onder ons die van olifanten houden (emma @ ginfling is een grote fan), door Marula Gin te kopen, helpt u deze prachtige wezens. In ruil voor het gebruik van de verboden vrucht van de olifantenboom, ondersteunt Marula Gin Elephant Whispers (een veilige haven voor olifanten in Afrika) door olifanten te adopteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Marula Gin 50cl
Uw waardering