Marula Pomegranate Gin 50cl

€ 32,99
Op voorraad
GF Code
GF1000102
Marula Pomegranate Gin is gemaakt op basis van de originele Marula Gin als basis en op smaak gebracht met fruit om zijn uitgesproken smaak te geven.
Merk
Marula
EAN
5419980009715
Weight (kg)
1.092000
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
40%
Land van herkomst
België
Smaakprofiel
Fruitige

Omschrijving

De Marula-vrucht groeit aan de Marula-boom in Namibië, die ook bekend staat als de Olifantenboom, omdat de olifanten de vrucht graag eten. De vrucht begint in hun maag te gisten, waardoor de olifanten dronken worden (eigenlijk zijn het niet alleen de olifanten, het zijn ook de apen en giraffen).

geïnspireerd door dit fenomeen besloten een paar Antwerpse gin-kenners om deze verboden vrucht te gebruiken in hun gin. Nu kunnen we ook deze nieuwe wereld van de marula betreden en ervaren. De reis wordt krachtiger gemaakt door het fruit te verbeteren met met de hand geplukte botanische producten zoals jeneverbessen uit Toscane, lavendel uit de Provence, rozenblaadjes uit Bulgarije, koriander uit India en oranjebloesem uit Spanje.

Gemaakt van de originele Marula Gin als basis, wordt de held, granaatappel toegevoegd, samen met frambozen, wilde aardbeien en bramen. Zoals bij het origineel. Marula Granaatappel is drievoudig gedistilleerd in kleine hoeveelheden.

Marula Granaatappel is een sensuele, zachte, toegankelijke gin, met aroma's van de rode vruchten en de opvallend zoete smaak van de granaatappel. De zachtroze kleur is erg uitnodigend.

Serveer Marula-granaatappel met veel ijs, Fever-Tree Aromatic Tonic en garneer met verse rode bessen.

Voor de cocktailliefhebbers, probeer een 'King Louis'
Schud 50 ml Marula Granaatappel Gin, 15 ml citroensap en 120 ml Fever-Tree Ginger Beer samen. Garneer met verse rode bessen.

Wees alsjeblieft niet als een olifant - drink op verantwoorde wijze !!

Voor degenen onder ons die van olifanten houden (emma @ ginfling is een grote fan), door Marula Gin te kopen, helpt u deze prachtige wezens. In ruil voor het gebruik van de verboden vrucht van de olifantenboom, ondersteunt Marula Gin Elephant Whispers (een veilige haven voor olifanten in Afrika) door olifanten te adopteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Marula Pomegranate Gin 50cl
Uw waardering