Dead Man's Fingers

Dead Man's Fingers

Gemaakt in een beroemd visrestaurant in Cornwall (een provincie in het uiterste zuidwesten van het VK) genaamd de Rum & Crab Shack, wilden ze de dingen een beetje anders doen .....

"We looked at what everyone else was doing, then we did the opposite"

("We keken naar wat iedereen aan het doen was, en daarna deden we het tegenovergestelde")

Ze verwierpen de oude tradities, in plaats daarvan wilden ze nieuwe en ongebruikelijke smaken ontdekken, en lieten deze zich 'op hun gemak' voelen met nootmuskaat, vanille en een vleugje sinaasappel.

Het resultaat was hun Spiced Rum, die zowel op zichzelf goed werkt als in cocktails of als longdrink.

De naam ... dit was eigenlijk geïnspireerd door een van de meest populaire items op het menu. Krab is buitengewoon populair, en de lange, vingervormige kieuwen in de krab worden 'dodemansvingers' genoemd (folklore zegt dat als je ze eet, je sterft ... dit is niet waar, ze zijn gewoon niet de lekkerste, dus worden verwijderd en weggegooid).

Net als met hun smaken, zijn ze niet de weg ingeslagen van naamgeving of inspiratie uit het Caribisch gebied of piraten (ze denken dat dit meer dan genoeg is gedaan). Ze vonden dat de naam zo verkeerd was, het voelde gewoon goed! Blijkbaar ...... de schedel is die van de laatste man die de Dead Man's Fingers at .....

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina