Nordés

Nordés

Nordés is de eerste Atlantische Galicische Gin, een Premium gin uit Galicië (een regio in Noord-Spanje) die zijn thuisland eert, rijk aan natuurlijke aroma's en voortreffelijke smaken.

Nordés gin begon met drie vrienden, die octopus aten in een restaurant. Een gerenommeerde sommelier, die in 2004 de Nariz de Oro-prijs had gewonnen (een prestigieuze Spaanse wijnwedstrijd), een Galicische wijnondernemer en een bekwame meester-distilleerder, begonnen allemaal te dromen over het idee om een ​​echte Galicische gin te produceren met de beste ingrediënten van hun land, dat zou anders zijn dan alle andere gin-merken.

Na vele proeven hebben ze de perfecte formule gevonden om de beste essentie van Galicië te vangen, wat aanleiding geeft tot wat tegenwoordig het Nordés-recept is.

De karakteristieke witte fles van Nordés is geïnspireerd op het traditionele keramiek van Sargadelos, geproduceerd in Galicië door ambachtslieden. Deze keramiek onderscheidt zich door de eigenheid van hun ontwerpen en het gebruik van witte en blauwe kleuren.

Verder zie je op de fles verschillende elementen, de wereldkaart die de Galicische oorsprong van Nordés belicht en het kompas, een suggestief icoon dat spreekt over het Atlantische karakter en de link met de wind van hun premium gin.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina