Monin Caramel Syrup 70cl

€ 10,95
Op voorraad
GF Code
GF2000634

De onmiskenbare smaak van gebrande karamel gebotteld door Monin

Merk
Monin
EAN
3052910006907
Inhoud
70cl
Weight (kg)
1.390000
Land van herkomst
Frankrijk

Omschrijving

Monin Caramel Syrup

Als jonge man (slechts 19) begon George Monin in 1912 met de verkoop van merkwijnen en gedistilleerde dranken. Hij koos de slogan "Passion for quality" en dit is tot op de dag van vandaag het ethos achter het bedrijf. Een Frans bedrijf, het is nog steeds een familiebedrijf en het is nu de derde generatie die het bedrijf leidt.

Gemaakt door suiker in water te smelten tot het karamelliseert, Caramel is een rijke, zoete donkerbruine kleur. Het wordt over de hele wereld op verschillende manieren genoten, in puddingen, snoepjes, cakes en koekjes om er maar een paar te noemen.

Met hun donkere ambersiroop neemt Monin al het werk uit handen. Het heeft een verleidelijk sterk en diep aroma en de zeer specifieke gebrande karamelsmaak die over de hele wereld geliefd is.

Meer van Monin

Perfect Serve

Misschien wel de meest populaire en veelzijdige siropen van Monin, deze kan worden gebruikt om thee, chocoladedranken en koffie te zoeten. Het kan worden toegevoegd aan een shot wodka, gebruikt in cocktails of besprenkeld met ijs. Hoe je het ook gebruikt, dit zal zeker een favoriet worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monin Caramel Syrup 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk