Monin Ginger Syrup 70cl

€ 11,95
Op voorraad
GF Code
GF2000635

Een heerlijke siroop vol geurige zoet gekruide smaken

Merk
Monin
EAN
3052910055240
Inhoud
70cl
Weight (kg)
1.390000
Land van herkomst
Frankrijk

Omschrijving

Monin Ginger Syrup

Als jonge man (slechts 19) begon George Monin in 1912 met het verkopen van merkwijnen en gedistilleerde dranken. Hij koos voor de slogan "Passion for quality" en dit is tot op de dag van vandaag het ethos achter het bedrijf. Een Frans bedrijf, het is nog steeds een familiebedrijf en het is nu de derde generatie die het bedrijf leidt.

Gedurende vele generaties heeft gember warmte toegevoegd aan de Aziatische keuken - en is al lang in de meeste culturen geadopteerd vanwege zijn unieke smaak en gerapporteerde gezondheidsvoordelen.

In recentere tijden is het een steeds populairdere toevoeging aan eten en drinken geworden en brengt het een combinatie van geurige zoetheid en verwarmende kruiden.

Voor hun gembersiroop heeft Monin een aromatische, pittige en pittige siroop gecreëerd die gember een aparte en exotische smaak geeft aan elke drank of woestijn waarin je het wilt gebruiken.

Meer van Monin

Perfect Serve

De perfecte toevoeging om een ​​vleugje zoete warmte toe te voegen aan je cocktails, limonade, chocolaatjes, fruitthee of frisdrank.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monin Ginger Syrup 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk