Monin Honey Syrup 70cl

€ 11,95
Op voorraad
GF Code
GF2000721

Monin's Honingsiroop vangt de bloemige, zoete smaken van de natuur in een fles!

Merk
Monin
EAN
3052910010843
Inhoud
70cl
Weight (kg)
1.430000
Land van herkomst
Frankrijk

Omschrijving

Monin Honey Syrup

Als jonge man (slechts 19) begon George Monin in 1912 met de verkoop van merkwijnen en gedistilleerde dranken. Hij koos voor de slogan "Passie voor kwaliteit" en dit is tot op de dag van vandaag het ethos achter het bedrijf. Een Frans bedrijf, het is nog steeds familiebezit en het is nu de derde generatie die het bedrijf leidt.

Met zijn van nature bloemige smaak wordt honing al vele jaren gebruikt als vervanging voor suiker en andere zoetstoffen.

In hun honingsiroop vangt Monin de zoete, bloemige smaken die de natuur biedt. Het is speciaal samengesteld om onmiddellijk op te lossen - wat zorgt voor een extra smaakdiepte in uw warme en gekoelde dranken.

Honing is gemaakt van de nectar van bloemen die door bijen worden verzameld en heeft een kenmerkende, van nature bloemige smaak waardoor sommige mensen er de voorkeur aan geven boven suiker en andere zoetstoffen.

Meer van Monin

Perfect Serve

De rijke, smeltend zachte bloemige noten van Le Sirop de MONIN Honing zullen verrukkelijke theeën, limonades, cocktails en koffiedranken maken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monin Honey Syrup 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk