Monin Raspberry Syrup 70cl

€ 11,95
Op voorraad
GF Code
GF2000419

Monin heeft heerlijke frambozen gevangen in deze fruitige rode siroop

Merk
Monin
EAN
3052910056278
Inhoud
70cl
Weight (kg)
1.390000
Land van herkomst
Frankrijk

Omschrijving

Monin Raspberry Syrup

Als jonge man (slechts 19) begon George Monin in 1912 met de verkoop van merkwijnen en gedistilleerde dranken. Hij koos de slogan "Passion for quality" en dit is tot op de dag van vandaag het ethos achter het bedrijf. Een Frans bedrijf, het is nog steeds een familiebedrijf en het is nu de derde generatie die het bedrijf leidt.

Hoewel het niet altijd gemakkelijk is om verse robijnrode frambozen van goede kwaliteit te krijgen (ze reizen niet goed vanwege hun fragiele karakter), wordt hun weelderige smaak perfect vastgelegd in Monin's frambozensiroop.

Leuk weetje: volgens de Griekse legende waren frambozen vroeger wit. Op een dag zorgde de nimf Ida echter voor de baby Zeus, en terwijl ze probeerde zijn gehuil te dempen, plukte ze wat frambozen. De doornen prikten in haar vinger en haar bloed kleurde de vrucht rood.

Meer van Monin

Perfect Serve

Deze heerlijk zoete en fruitige siroop kun je op talloze manieren gebruiken. Probeer het te gebruiken in desserts zoals cheesecakes, over ijs of in kleinigheden. Het kan ook in drankjes worden genoten, probeer een milkshake, verfrissende thee of met sodawater. Het kan ook de perfecte zoete en fruitige rode schot toevoegen aan tal van cocktails.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monin Raspberry Syrup 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk