Monin Violet Syrup 70cl

€ 11,95
Op voorraad
GF Code
GF2000720

Een levendige siroop, die aroma, kleur en smaak toevoegt aan uw drankjes

Merk
Monin
EAN
3052910010232
Inhoud
70cl
Weight (kg)
1.390000
Land van herkomst
Frankrijk

Omschrijving

Monin Violet Syrup

Als jonge man (slechts 19) begon George Monin in 1912 met de verkoop van merkwijnen en gedistilleerde dranken. Hij koos voor de slogan "Passie voor kwaliteit" en dit is tot op de dag van vandaag het ethos achter het bedrijf. Een Frans bedrijf, het is nog steeds familiebezit en het is nu de derde generatie die het bedrijf leidt.

Het viooltje is door de geschiedenis heen gebruikt, om verschillende redenen. De Romeinen gebruikten het voor geneeskrachtige doeleinden, als pommade of kruidenthee. Het werd vervolgens tijdens de renaissanceperiode verder gepopulariseerd als parfum.

Het wordt nu ook populair in de culinaire wereld. De sterk geurende (en eetbare) bloem is een geweldige toevoeging aan fruitsalades, verwerkt tot een gelei - of gekristalliseerd om desserts mee te versieren.

Monin heeft de intense violette tonen vastgelegd, evenals de kleur - waardoor uw drankjes (al dan niet alcoholisch) een boost krijgen.

Meer van Monin

Perfect Serve

Naast de intense kleur geeft Monin Violet Syrup een verrassende twist aan je limonades, gin-tonics, ijsthee en Spritzes. Alleen je fantasie houdt je tegen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monin Violet Syrup 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk