Mozart Chocolate Cream Liqueur 50cl
Een heerlijk smeuïge melkchocoladelikeur uit Oostenrijk
Omschrijving
Mozart Chocolate Cream Liqueur
Al meer dan 60 jaar produceert de Mozart Distillerie kwaliteitsdranken in Salzburg, Oostenrijk.
Ze gebruiken de beste ingrediënten die ze kunnen vinden. Alle likeuren gebruiken cacao (uit West-Afrika), suikerbiet (waarvan ze een basisgeest maken, en ook om zoetheid toe te voegen) en Bourbon-vanille uit Madagaskar.
Vervolgens voegen ze een iets andere mix van ingrediënten toe. In hun chocoladeroom voegen ze Belgische chocolade, room uit Nederland en een vleugje karamel toe.
Het resultaat is een diepe, halfbruine romige melkchocoladelikeur met heerlijke decadente tonen van vanille en cacao. Het is romig en heeft een intense zachtheid.
Lees meer over Mozart
Perfect Serve
Heerlijk zo, op kamertemperatuur of op ijs. Het werkt echter ook goed in 'choctails'.
Wat dacht je van een Mozart Chocolade Margarita Choctail? Neem een cocktailshaker gevuld met ijs en voeg 20cl roomlikeur, 40cl Tequila, 10cl Sinaasappellikeur en 20cl room toe. Schud goed en zeef in een tumbler met een paar ijsblokjes. Werk af met wat geschaafde chocolade.