Nona June Premium Non-Alcoholic Spirit 70cl

€ 29,99
Op voorraad
GF Code
GF2000007

Een premium, niet-alcoholisch alternatief voor gin

Merk
Nona
EAN
5430001512014
Weight (kg)
1.480000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
0%
Land van herkomst
België
Smaakprofiel
Kruidige

Omschrijving

Nona June Premium Alcoholvrije Gin

NONA June is de eerste Belgische non-alcoholische spirit als alternatief voor de klassieke gin. Ontwikkeld door bio-ingeneieur Charlotte, oprichtster van de Genste startup NONA drinks.

"Na mezelf te verdiepen in base, middle & top notes ben ik gaan experimenteren met distillaten en plantenextracten. Vervolgens werd er heel intens samengewerkt met gekende Belgische topchefs en topsommeliers om een perfect uitgebalanceerd smakenpallet to verkrijgen, waar een kruidige toets. Essential hierbij is dat elke botanical langdurige distillatieprocessen ondergaat oom zo tot de meest authentieke en zuivere smaakcomponenten te komen.

NONA - negen in het Latijn - verwijst naar de negen botanicals waaruit de non-alcoholische spirit is gemaakt. Natuurlijk mocht de hoofdcomponent van gin, de jeneverbes, niet ontbreken. Vandaar de naam "June", verwijzend naar de jeneverbes (Juniper Berry).

Enjoy your NONA moment!" - Charlotte

Lees meer over NONA

Perfect Serve

Voeg in een groot glas gevuld met ijs 50 ml Nona en 100 ml Fever-Tree Indian Tonic toe. Garneer met een takje basilicum en wat sinaasappelschil.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nona June Premium Non-Alcoholic Spirit 70cl
Uw waardering