Old Salt Premium Cranberry Gin 70cl

€ 39,99
Op voorraad
GF Code
GF1000936

Old Salt's premium gin heeft een unieke en krachtige smaak. Heerlijk anders, het komt ook nog eens van het Nederlandse eiland Vlieland

Merk
Old Salt
EAN
8719327402139
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%
Weight (kg)
1.470000
Land van herkomst
Nederland
Smaakprofiel
Kruidige

Omschrijving

Old Salt Premium Cranberry Gin

Afkomstig van Vlieland (een van de Waddeneilanden), is het geen verrassing dat deze gin zijn naam en inspiratie uit de zee ontleent.

Een "Old Salt" is een zeeman, of oude zeeman die mondelinge tradities en verhalen levend houdt door een mengeling van waarheid en fictie. Over het algemeen verbetert dit de reputatie van het "Oude Zout", zijn metgezellen, voorouders en tradities van de zeevarende gemeenschap.

Met behulp van een mix van plantaardige ingrediënten die op Vlieland te vinden zijn, en die complementair en versterkend zijn, is een rijk gearomatiseerde gin geproduceerd. Naast de jeneverbes die in alle gins zit, zijn veenbessen, zeekraal en zeesla zorgvuldig gemengd in de creatie ervan.

Een zoute variant van de originele gin, hun premium editie heeft een unieke, krachtige smaak. Dit wordt zeker een favoriet van de gin-kenner. Jaap Figee (een van de makers van de gin) zegt: "Hij past goed in de drankenkast naast een mooie whisky".

Je waant je al snel op het eiland van herkomst; Vlieland.

Lees meer over Old Salt

Perfect Serve

Geniet langzaam, nipt van ijs en met een goed gesprek. Of voor een langere, meer verfrissende gin - probeer met een neutrale tonic zoals The Artisan Drinks Co. Classic London Tonic. Dit zorgt ervoor dat de unieke smaken in de gin niet overweldigd worden. Neem een groot glas gevuld met ijs en voeg 50 ml gin toe. Schenk er voorzichtig 150 - 200 ml van de tonic over en garneer met een paar verse (of bevroren) veenbessen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Old Salt Premium Cranberry Gin 70cl
Uw waardering