Olifant Jonge Graanjenever 1L

€ 13,99
Op voorraad
GF Code
GF1500006

Met een erfenis die teruggaat tot 1841, kunt u bij Olifant verzekerd zijn van een drankje van hoge kwaliteit

  • Koop 6 voor € 11,99 en bespaar 14%
Merk
Olifant
EAN
5410293750073
Weight (kg)
1.540000
Inhoud
1L
Alcoholgehalte
35%
Land van herkomst
Nederland

Omschrijving

Olifant Jonge Graanjenever

Met meer dan 175 jaar erfgoed erachter (geproduceerd sinds 1841), weet je dat je meer krijgt dan alleen een jenever als je een fles Olifant Jonge Graanjenever opent.

Gemaakt met kostbare maiswijn en gebakken in een originele jeneverketel. Alleen het beste deel van de maïswijn wordt echter gebruikt. Dit en de eisen die aan het maken van een ambachtelijk product worden gesteld, maken dat wanneer u Olifant jenever drinkt u verzekerd bent van een hoogwaardige drank.

Sinds de oprichting van Olifant in het hart van de Nederlandse distilleerderij, is deze jonge graanjenever in veel landen over de hele wereld bekend geworden. Bij elke slok brengt het belangrijkste bestanddeel, de korenwijn, Nederland naar voren.

Lees meer over Olifant

Perfect Serve

Dit is heerlijk op zichzelf, maar er zijn nog veel meer manieren om van deze jenever te genieten.

Probeer voor iets verfrissends en zurigs een Olifant in the Mix. Meng 60 ml Jenever met 180 ml Fentimans Bitter Lemon. Serveer met veel ijs en garneer met een schijfje citroen en een paar muntblaadjes.

Voor iets pittigers, probeer een Olifant & Spicy Ginger. Meng 50 ml jenever met 150 ml Fever-Tree Ginger Ale, garneer met een dun schijfje gember, een schijfje sinaasappel en een kaneelstokje.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olifant Jonge Graanjenever 1L
Uw waardering