Otenba Gin 50cl

Waardering:
100 % of 100
€ 30,99
Op voorraad
GF Code
GF1000460

"A sorta gin, A kinda jenever" - probeer het en kom tot een besluit!

Merk
Otenba
EAN
8719326788005
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
40%
Weight (kg)
1.160000
Land van herkomst
Nederland

Omschrijving

Otenba Gin

Een soort gin. Een soort jenever .....

Voor een deel is Otenba gemaakt ter nagedachtenis aan een man met evenveel liefde voor Japan en jenever. Jakob. Wie is Jakob? De grootvader van Otenba's oprichter en distilleerder, Monique.

De naam komt van het Japanse woord voor een rebels meisje. Als zodanig is het "doel" om de regels te buigen ..... of, in Monique's woorden, ze te breken: "Omdat terwijl onze branche zich vaak richt op de verschillen tussen gin en gin, kiezen we er een keer voor om hun krachten te bundelen. van een gin. De diepte van een genever '

Een avontuurlijke, echt Nederlandse geest die wordt aangewakkerd met Japanse / Aziatische smaken zoals citroengras, pandan en Sencha-thee ... maar vergeet of overmeestert de basis van jeneverbes, waar zowel gin als jenever vandaan komen.

Perfect Serve

Omdat dit het midden houdt tussen een gin en een jenever, is het erg veelzijdig omdat je er op verschillende manieren van kunt genieten. Probeer puur te nippen, als kopstoot met een IPA of als gin (of jenever) tonic. Het beste te combineren met een neutraal tonicum zoals East Imperial Old World Tonic Water (ook geïnspireerd door het oosten), veel ijs en een groot glas!

Klantenreviews
 1. Flavor explosion
  Je Beoordeling
  100%
  This is by far one of the best Gin/ Jenever i ever tasted.
  on the nouse feel, the aromas are really fresh, citrus and aromatic.
  on the mouth you really get the surprising taste of sencha tea, lemongrass, juniper and spices , finishing off with long taste of moutwijn from the Genever side.
  i recommend this to every one.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. My favorite gin and jenever!
  Je Beoordeling
  100%
  With some orange peel, it is super!

  Gereviewd door

  Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Otenba Gin 50cl
Uw waardering