Cognac

Cognac

Welk type Cognac u ook wilt kopen, het zijn allemaal Brandewijnen die in een bepaalde regio van Frankrijk worden geproduceerd - de Cognac-regio (vandaar de naam!)

Bij GinFling ontdek je een ruim aanbod aan verschillende Cognacs, van over de hele wereld. We hebben alle vier de grote merken Courvoisier, Hennessy, Martell en Rémy Martin, evenals enkele andere om uw smaakpapillen te verrassen en te verleiden.

Bent u op zoek naar uw gebruikelijke Cognac? Of misschien iets nieuws of bijzonders? Bij GinFling bestelt u uw Cognac eenvoudig en voordelig online en heeft u deze snel in huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn de voordelen van Cognac Online aankopen bij Ginfling?

Waarom zou u uw Cognac aankopen doen bij Ginfling ? Als een klein zelfstandig bedrijf werken we extra hard om uw aankoopervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

We zijn zeer nauw betrokken bij onze leveranciers en kijken ook naar wat er speelt binnen de Cognacstreek in Frankrijk. Dit zorgt ervoor en verzekerd ons dat we nieuwe en unieke flessen en merken in ons assortiment hebben die grote verkopers niet hebben (omdat de oplages/ volumes per fles vaak te klein en niet interessant zijn voor ze). Heel vaak komen deze unieke flessen van kleinere distilleries waar mooie verhalen achter zitten.

Natuurlijk hebben we ook de bekende en zeer gewaardeerde grote namen in huis. Ook zijn we heel nauw met ze verbonden zodat we u de meest nieuwe en interessante flessen snel kunnen aanbieden.

We zijn dan ook enorm trots met wat we doen, zo trots dat we zelfs een persoonlijk bericht bij iedere bestelling meegeven. Zo weet u niet alleen wie er een happy dansje voor u heeft gedaan wanneer uw bestelling bij ons binnen kwam, maar ook wie die heeft ingepakt voor beschermd transport.

Scherpe prijzen, aanbiedingen en fantastische promoacties bij Ginfling!

We werken hard aan onze prijzen om ze dan ook zo laag mogelijk te houden, dit is een dagelijkse taak. We blazen onze prijzen niet eerst op om dan met onwerkelijke kortingen te kunnen adverteren. Wekelijks bieden we een ‘Hot Deal’ aan met een (markt verslaande) prijs en werken we aan groot aankoop aanbiedingen, zodat u ‘onze klant’ een fantastische en toch eerlijke korting verkrijgt.

Wees er dus maar zeker van dat we onze prijzen dagelijks controleren, en altijd onze blikvangers en promotiepagina’s nazien om te garanderen dat u de scherpste eerlijke prijs krijgt.

Versturen / verzenden van Online Cognac bestellingen

Niet alleen hebben we fantastische prijzen, we versturen/ verzenden ook heel snel. Net als onze dranken geven we u graag de mogelijkheid om uw verzending te kiezen. We werken namelijk samen met PostNL. We zorgen er dan ook voor dat uw bestelling stevig word verpakt en geven deze snel aan de bezorger.

Voor u het weet geniet u van uw favoriete Cognac ( puur of on the rock’s ) of als een cocktail ( wij genieten graag van een Sidecar) in het warme comfort van uw eigen huis.

Koop uw Cognac online bij Ginfling

Uw Cognac Online aankopen kan overweldigend zijn, daarom willen we het u zo aangenaam mogelijk maken. Om die reden werken we hard om te verzekeren dat de informatie correct is, dat is inclusief de suggesties voor ‘ the perfect serve’. Zo weet u ten allen tijde wat u aankoopt en kan het u helpen om ook de perfecte bijpassende Mixer erbij te vinden en te bestellen, want ook die hebben we voor u in ons assortiment.

Zo kunt u uw favoriete Cognac bij ons Online vinden, bestellen en snel thuisbezorgd hebben vanuit Ginfling.