Likeuren

Likeuren

Wat voor soort likeur je ook wilt kopen, ze worden allemaal gemaakt door een basis alcoholische drank te zoeten met suiker - daarna worden extra smaken toegevoegd met fruit, kruiden en specerijen die allemaal gebruikelijk zijn.

Bij GinFling kun je een breed scala aan verschillende likeuren ontdekken, van over de hele wereld (en uit Nederland!). We hebben alle grote merken zoals Cointreau, Chartreuse, Disaronno, Grand Marnier en Southern Comfort, evenals vele andere om uw smaakpapillen te verrassen en te verleiden, zoals Edinburgh Gin, Filliers of Tatratea!

Bent u op zoek naar een cream likeur, een likeur op basis van rum of misschien whisky? Limoncello of iets kruidigs? Of misschien iets nieuws of bijzonders? Bij GinFling bestelt u uw Likeuren eenvoudig en voordelig online en heeft u deze snel in huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 246

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn de voordelen van Likeur Online aankopen bij Ginfling?

Waarom zou u uw Likeur aankopen doen bij Ginfling ? Als een klein zelfstandig bedrijf werken we extra hard om uw aankoopervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

We zijn heel nauw betrokken met onze leveranciers en we kijken ook naar wat er gebeurt binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld wat Likeur betreft. Dit zorgt ervoor en verzekerd ons dat we nieuwe en unieke flessen en merken in ons assortiment hebben die grote verkopers niet hebben (omdat de oplages/ volumes per fles vaak te klein en niet interessant zijn voor ze). Heel vaak komen deze unieke flessen van kleinere distilleries waar mooie verhalen achter zitten.

Natuurlijk hebben we ook de bekende en zeer gewaardeerde grote namen in huis. Ook zijn we heel nauw met ze verbonden zodat we u de meest nieuwe en interessante flessen snel kunnen aanbieden.

We zijn dan ook enorm trots met wat we doen, zo trots dat we zelfs een persoonlijk bericht bij iedere bestelling meegeven. Zo weet u niet alleen wie er een happy dansje voor u heeft gedaan wanneer uw bestelling bij ons binnen kwam, maar ook wie die heeft ingepakt voor beschermd transport.

Scherpe prijzen, aanbiedingen en fantastische promoacties bij Ginfling!

We werken hard aan onze prijzen om ze dan ook zo laag mogelijk te houden, dit is een dagelijkse taak. We blazen onze prijzen niet eerst op om dan met onwerkelijke kortingen te kunnen adverteren. Wekelijks bieden we een ‘Hot Deal’ aan met een (markt verslaande) prijs en werken we aan groot aankoop aanbiedingen, zodat u ‘onze klant’ een fantastische en toch eerlijke korting verkrijgt.

Wees er dus maar zeker van dat we onze prijzen dagelijks controleren, en altijd onze blikvangers en promotiepagina’s nazien om te garanderen dat u de scherpste eerlijke prijs krijgt.

Versturen / verzenden van Online Likeur bestellingen

We hebben niet alleen fantastische prijzen, we verzenden ook zeer snel en veilig. Wij zorgen er dan ook voor dat je bestelling veilig wordt verpakt en snel wordt overhandigd aan PostNL.

Voor u het weet geniet u van uw favoriete Likeur ( puur of on the rock’s ) met een mixer of als een cocktail ( wij genieten graag van een French Connection) in het warme comfort van uw eigen huis.

Koop uw Likeur online bij Ginfling

Uw Likeur Online aankopen kan overweldigend zijn, daarom willen we het u zo aangenaam mogelijk maken. Om die reden werken we hard om te verzekeren dat de informatie correct is, dat is inclusief de suggesties voor ‘ the perfect serve’. Zo weet u ten allen tijde wat u aankoopt en kan het u helpen om ook de perfecte bijpassende Cola of mixer erbij te vinden en te bestellen, want ook die hebben we voor u in ons assortiment.

Zo kunt u uw favoriete Likeur bij ons Online vinden, bestellen en snel thuisbezorgd hebben vanuit Ginfling.