Rum

Rum

Welk type rum je ook wilt kopen, ze worden allemaal gemaakt door suikerriet te fermenteren en vervolgens te destilleren (melasse of sap). Maar rum is zoveel meer dan dat!

Bij GinFling kun je een breed scala aan verschillende rums ontdekken, van over de hele wereld. We hebben alle grote merken zoals Bacardi, Captain Morgan, Havana Club en Malibu, evenals vele andere om uw smaakpapillen te verrassen en te verleiden, zoals Mates of One-Eyed Rebel! Kunt u niet kiezen of weet u niet wat uw smaak is? Voor die keuzes hebben we ook een reeks proefpakketten om u te helpen een nieuwe favoriet te vinden.

Ben je op zoek naar een witte, donkere, gearomatiseerde, overvaste, goudgele of gekruide gekruide rum? Of misschien iets nieuws of bijzonders? Bij GinFling bestel je je Rum gemakkelijk en goedkoop online en heb je hem snel in huis.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 236

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn de voordelen van Rum Online aankopen bij Ginfling?

Waarom zou u uw Rum aankopen doen bij Ginfling ? Als een klein zelfstandig bedrijf werken we extra hard om uw aankoopervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

We zijn heel nauw betrokken met onze leveranciers en we kijken ook naar wat er gebeurt binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld wat Rum betreft. Dit zorgt ervoor en verzekerd ons dat we nieuwe en unieke flessen en merken in ons assortiment hebben die grote verkopers niet hebben (omdat de oplages/ volumes per fles vaak te klein en niet interessant zijn voor ze). Heel vaak komen deze unieke flessen van kleinere distilleries waar mooie verhalen achter zitten.

Natuurlijk hebben we ook de bekende en zeer gewaardeerde grote namen in huis. Ook zijn we heel nauw met ze verbonden zodat we u de meest nieuwe en interessante flessen snel kunnen aanbieden.

We zijn dan ook enorm trots met wat we doen, zo trots dat we zelfs een persoonlijk bericht bij iedere bestelling meegeven. Zo weet u niet alleen wie er een happy dansje voor u heeft gedaan wanneer uw bestelling bij ons binnen kwam, maar ook wie die heeft ingepakt voor beschermd transport.

Scherpe prijzen, aanbiedingen en fantastische promoacties bij Ginfling!

We werken hard aan onze prijzen om ze dan ook zo laag mogelijk te houden, dit is een dagelijkse taak. We blazen onze prijzen niet eerst op om dan met onwerkelijke kortingen te kunnen adverteren. Wekelijks bieden we een ‘Hot Deal’ aan met een (markt verslaande) prijs en werken we aan groot aankoop aanbiedingen, zodat u ‘onze klant’ een fantastische en toch eerlijke korting verkrijgt.

Wees er dus maar zeker van dat we onze prijzen dagelijks controleren, en altijd onze blikvangers en promotiepagina’s nazien om te garanderen dat u de scherpste eerlijke prijs krijgt.

Versturen / verzenden van Online Rum bestellingen

Niet alleen hebben we fantastische prijzen, we versturen/ verzenden ook heel snel. Net als onze dranken geven we u graag de mogelijkheid om uw verzending te kiezen. We werken namelijk samen met zowel PostNL als DPD. Op deze manier kiest u welke bezorger uw Online Rum bestelling komt bezorgen. We zorgen er dan ook voor dat uw bestelling stevig word verpakt en geven deze snel aan de bezorger van uw keuze.

Voor u het weet geniet u van uw favoriete Rum ( puur of on the rock’s ) Rum & Cola of als een cocktail ( wij genieten graag van een Mojito) in het warme comfort van uw eigen huis.

Koop uw Rum online bij Ginfling

Uw Rum Online aankopen kan overweldigend zijn, daarom willen we het u zo aangenaam mogelijk maken. Om die reden werken we hard om te verzekeren dat de informatie correct is, dat is inclusief de suggesties voor ‘ the perfect serve’. Zo weet u ten allen tijde wat u aankoopt en kan het u helpen om ook de perfecte bijpassende Cola erbij te vinden en te bestellen, want ook die hebben we voor u in ons assortiment.

Zo kunt u uw favoriete Rum bij ons Online vinden, bestellen en snel thuisbezorgd hebben vanuit Ginfling.