Save The Queen Gin 50cl
Als je eenmaal Save The Queen Gin hebt geproefd, zul je zien waar het bij de BUZZ om draait.
Omschrijving
Save The Queen Gin
Save the Queen heeft een missie om hun bijenvrienden en de toekomst van onze planeet te redden en werkt nauw samen met een kleine gemeenschap van gepassioneerde Belgische imkers om het belangrijkste ingrediënt van deze fantastische Gin te oogsten: pure, rauwe, Belgische honing.
De gepassioneerde imkers (en liefhebbers van spirit) hebben beide werelden verenigd door een goed gemaakte, perfect uitgebalanceerde gin te creëren, met behulp van een traditionele koperen pot still. Het is gemaakt volgens een geheim recept van 14 essentiële plantaardige ingrediënten en natuurlijk een vleugje honing. De natuurlijke honing voegt een heerlijke, lichte zoetheid toe aan de jeneverbes en bloemige smaak en leidt tot een pittige afdronk.
Het gebruik van honing uit verschillende regio's betekent dat elke batch zijn eigen karakter heeft en het is het beste om het te schudden voordat je het giet, omdat de honing van nature in de fles zal bezinken.
Als dank aan hun bijenvrienden voor hun gouden nectar, draagt elke verkochte fles bij aan de bescherming en instandhouding van de lokale stedelijke bijenpopulaties.
Read more about Save The Queen
Perfect Serve
Save The Queen is heerlijk puur op ijs geserveerd, maar als je liever wat langer drinkt, raden we Double Dutch Indian Tonic Water aan, omdat het de subtiele honingsmaak niet zal overheersen. Gebruik veel ijs en voeg een takje of rozemarijn toe om te garneren.
Voor de cocktailliefhebbers is hier de Wanna-Bee. Mix 50cl of Save The Queen Gin met 20cl of Jim Beam Bourbon Whisky. Voeg een scheutje Double Dutch Ginger Ale en een paar druppels Angostura Bitters toe. Voeg voor de finishing touch een schijfje citroen en een paar kardemomzaadjes toe.
-
Gewoon lekkerKwam toevallig op mijn pad. Een review hier maakte het nog interessanter en ik heb de gok gewaagd. En man wat is hij lekker.
Gepost op
-
Perfect blend between gin and honey.Never thought that gin and honey could be mixed. But it tasted so good. Roomtemp. with a thin slice of ginger makes it even better. Almost a Christmas gin ;-) . And it helps the beez
Gepost op