Tanqueray London Dry Gin 35cl

€ 9,99
Op voorraad
GF Code
GF1000008

De perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werken resulteert in een spectaculaire gin. "Unmistakably Tanqueray"

Merk
Tanqueray
EAN
5000291021963
Weight (kg)
0.700000
Inhoud
35cl
Alcoholgehalte
43.1%
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Stijl
London Dry
Smaakprofiel
Citrus

Omschrijving

Tanqueray London Dry Gin

Sinds 2016 is Tanqueray de best verkochte gin ter wereld, en niet voor niets! Het heeft een geweldige herkomst en werd voor het eerst gedistilleerd in 1830 door Charles Tanqueray & co in het Bloomsbury-gebied van Londen. Ditzelfde recept wordt nog steeds gebruikt en tot op de dag van vandaag over de hele wereld gevierd.

Hoewel het oorspronkelijk in Londen werd geproduceerd, wordt het nu in Schotland gemaakt en is het eigendom van Diageo plc.

Een echte London Dry gin (die verwijst naar het distillatieproces), het is dubbel gedestilleerd met alleen graan-eau-de-vie en heeft een geheime mix van plantaardige ingrediënten die tijdens het tweede distillatieproces zijn toegevoegd. Deze zijn natuurlijk niet allemaal bekend (anders zou het geen groot geheim zijn ...), maar het bevat wel vier van de "gewone" botanische gin, namelijk: jeneverbes (een must-have in gin!), Koriander, Engelwortel en zoethout. Deze zijn allemaal helder en knapperig van smaak, maar niet al te overweldigend.

Dit maakt het een echt klassieke gin, maar met een duidelijk randje waardoor het zijn best verkopende plek in de wereld behoudt!

Lees meer over Tanqueray

Perfect Serve

Het lekkerst als een echte klassieke gin-tonic. Meng met Fentimans Premium Indian Tonic Water en een partje limoen op ijs. Het beste in een copaglas. Maar dit is ook een geweldige aanvulling op elke gin-cocktail.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tanqueray London Dry Gin 35cl
Uw waardering