The Bitter Truth Violet Liqueur 50cl

€ 21,99
Op voorraad
GF Code
GF3000082

Een authentiek zoete en bloemige likeur gemaakt met viooltjes

Merk
The Bitter Truth
EAN
4260167660073
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
22%
Weight (kg)
1.180000
Land van herkomst
Duitsland

Omschrijving

The Bitter Truth Violet Liqueur

Bij deze Violette Likeur gebruikt The Bitter Truth de bloesems en wortels van viooltjes die worden toegevoegd aan de fijnste neutrale spirit.

De kleurrijke tint van dit drankje doet volgens The Bitter Truth "denken aan een volle maan weerspiegeld op een rivier in de schemering". Op deze manier eren ze de naam van de bloem waaraan de likeur zijn naam dankt. De dieppaarse kleur doet denken aan de unieke smaak van deze fragiele bloem.

Het heeft een delicate zoetheid, met een parfum van parmaviooltjes. De smaak is vergelijkbaar, maar ook met hints van wilde bessen en zoete vanille. Het is een natuurlijke verleider (eenmaal geprobeerd, je zult er zeker van houden!), Met zijn intense Zuid-Franse smaak die zowel gevoelig als evenwichtig genoeg is om je Aviation-cocktail naar de hemel te verheffen.

Lees meer over The Bitter Truth

Perfect Serve

Deze violette likeur legt op indrukwekkende wijze de delicate en elegante smaken van de bloem vast. Het voegt een onderscheidende smaak en delicate kleur toe aan klassieke cocktails zoals de Aviation, de Blue Moon en de Violet Fizz en kan nu trouw worden gemaakt aan het originele recept.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Bitter Truth Violet Liqueur 50cl
Uw waardering

Meer van dit merk