The Famous Grouse Whisky (Mini) 5cl

€ 2,99
Op voorraad
GF Code
GF7000055

Het is een compromisloze toewijding aan de beheersing van de blend, en een unieke investering in houtkwaliteit die ervoor zorgt dat dit de favoriete whisky van Schotland blijft.

Merk
The Famous Grouse
EAN
0000050792511
Inhoud
5cl
Alcoholgehalte
40%
Weight (kg)
0.132000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Soort
Blend

Omschrijving

The Famous Grouse Whisky

Het blenden van premium whisky is niet alleen iets dat wordt gedaan, en het is al sinds 1800 de basis van het ambacht van The Famous Grouse. Het is nu al meer dan 40 jaar de favoriete whisky van Schotland.

Het is een soepele, uitzonderlijk gebalanceerde whisky. Een blend van de beste mout en uitzonderlijke graanwhisky's. Goed uitgerust, wat zorgt voor de zachtheid ... maar daar houden ze niet op, filteren bij hogere temperaturen om ook een rijkdom te garanderen.

Elk vat wordt voor het blenden beslagen, zodat elke batch van de hoogste kwaliteit is en om de consistentie te garanderen.

De fusie van bekwame ambachtslieden en een hardnekkige obsessie met kwaliteit en je komt uit bij hun beroemde, rijke, zoete, goed afgeronde whisky.

Lees meer over The Famous Grouse

Perfect Serve

Kan puur geserveerd worden, of op de rotsen met een druppel water.

Of misschien iets anders proberen? Een lang "grouse"? Voeg in een hoog glas gevuld met ijsblokjes 4 druppels Angostura Bitters toe en draai om het glas te bedekken. Schenk The Famous Grouse erover, voeg een schijfje verse limoen toe en pers het sap uit de rest. Vul aan met een neutraal tonicum (we raden Fentimans Connoisseurs Tonic Water aan) en serveer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Famous Grouse Whisky (Mini) 5cl
Uw waardering

Meer van dit merk