Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 200ml

€ 1,49
Op voorraad
GF Code
GF2000322

Waar de bloemige tonen van kersenbloesem en de milde bitterheid van kinine samenkomen, Proost!

Merk
Thomas Henry
EAN
4260310553153
Inhoud
200ml
Weight (kg)
0.439000
Land van herkomst
Duitsland

Omschrijving

Thomas Henry Cherry Blossom Tonic

Kersenbloesems zijn iets speciaals ... slechts één keer per jaar bloeien, het is een tijd van pracht die wordt gevierd in Aziatische landen, met name in Japan. Berglandschappen, bossen en steden schitteren in een unieke en kleurrijke razernij. De kersenbloesem symboliseert zowel nieuw leven in Japan als, na een lange koude winter, het ontwaken van de natuur in de lente. Tegelijk staan ​​ze voor vergankelijkheid en pure schoonheid.

Cherry Blossom Tonic combineert eeuwenoude gebruiken uit het Verre Oosten met het plezier van de ingebouwde barmannen om te experimenteren. De wilde kersenbloesem harmonieert op indrukwekkende wijze met de zachte bitterheid van de kinine in Tonic Water. Het droge karakter van kinine, populair in de barwereld, kan opnieuw worden ervaren in combinatie met de zoetheid van kersen.

Het vervult het verlangen naar smaakverandering en biedt een unieke kleurstroom. Zo mooi als de jaarlijkse kleurenzee tijdens het kersenbloesemseizoen in Azië.

Lees meer over Thomas Henry

Perfect Serve

Het bitterzoete karakter van Cherry Blossom Tonic maakt het een echt veelzijdige mixer, en het mixt perfect met sterke dranken zoals gin, wodka, tequila en rum.

Wanneer gemengd met vermout, ontstaat de elegante, kenmerkende Bloomy Cup. Cherry Blossom Tonic biedt volop creatieve ruimte voor innovatieve en kleuraccentueerde drankcreaties.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thomas Henry Cherry Blossom Tonic 200ml
Uw waardering

Meer van dit merk