Thomas Henry Mystic Mango 200ml

€ 1,49
Op voorraad
GF Code
GF2000169

Een heerlijk tropische limonade met mangosmaak van Thomas Henry

Merk
Thomas Henry
EAN
4260310553139
Inhoud
200ml
Weight (kg)
0.439000
Land van herkomst
Duitsland

Omschrijving

Thomas Henry Mystic Mango

De geschiedenis van Thomas Henry mixers gaat terug tot 2010 in Berlijn. De oprichters (Sebastian Brack en Norman Sievert) konden niet vinden wat volgens hen de perfecte mixers waren voor hun favoriete drankjes. In samenwerking met toonaangevende bartenders en gastronomieprofessionals creëerden ze hun eerste assortiment. De rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis - met Thomas Henry Mixers die nu te vinden zijn in enkele van de beste bars ter wereld!

Interessant feit: hun naam is een eerbetoon aan de maker van gecaroneerd water, Thomas Henry, die in 1773 een van de eerste mensen was die met succes water koolzuurhoudend maakte.

Met deze drank heeft Thomas Henry het assortiment limonades met fruitsmaak uitgebreid. Theis Mystic Mango is de eerste limonade met mangosmaak die verkrijgbaar is.

Met pure, natuurlijke ingrediënten hebben ze niet alleen heerlijk zoete mango gebruikt, maar ook de zoetzure pitangavrucht. Dit zorgt voor een verfijnde limonade die gemakkelijk op zichzelf kan worden genoten omdat het in de mix zit.

Lees meer over Thomas Henry

Perfect Serve

Hoewel dit op zichzelf al een heerlijk zoet en verfrissend drankje is, werkt het uitzonderlijk goed in de mix. Vooral tiki-drankjes werken goed met hun tropische sfeer. Maar probeer het ook eens met je favoriete donkere geesten, whisky, rum of zelfs Cachaça.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thomas Henry Mystic Mango 200ml
Uw waardering

Meer van dit merk