Wessex English Sloe Gin (Mini) 5cl

Special Price € 7,99 Regular Price € 8,99
Op voorraad
GF Code
GF1000418

Een heerlijke zoete, fruitige Sloe gin van de familie gerunde Wessex Distillery

Merk
Wessex
EAN
5011166061793
Inhoud
5cl
Alcoholgehalte
28%
Weight (kg)
0.130000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Fruitige, Zoete

Omschrijving

Wessex English Sloe Gin

Wessex was een Angelsaksisch koninkrijk, gelegen in het hedendaagse Zuid-Engeland. Tegenwoordig bevindt een van de huidige Britse graafschappen (Surrey) zich in dit oude koninkrijk. Hier komt de naam Wessex Distillery vandaan.

Wessex, een ambachtelijke distilleerderij in familiebezit, gebruikt hoogwaardige ingrediënten. Waar mogelijk halen ze deze van het Engelse platteland en distilleren ze in hun koperen distilleerketel. Ze distilleren met een simpele overtuiging: "Wij geloven dat de beste Engelse gin wordt gemaakt wanneer gepassioneerde gin-liefhebbers een no-nonsense benadering en hoogwaardige ingrediënten gebruiken".

Om hun Sloe Gin te maken, gebruikt Wessex alleen sleedoornbessen die afkomstig zijn van het Engelse platteland. Ze trekken (weken) deze met natuurlijke suiker en hun gin gedurende meer dan ses maanden om al hun rijke fruitige zure sappen te geven.

Deze combinatie, en de tijd die Wessex nodig heeft om dit te maken, zorgt voor een extreem soepele sloe gin, met een prachtige koninklijke rode teint. De resulterende smaak is het wachten waard met subtiele hints van amandel.

Goed om te weten: Aangezien dit een natuurlijk product is, dat gebruik maakt van echte sleepruimen, bevindt zich sediment in de fles en is het volkomen onschadelijk. Zorg ervoor dat u de fles schudt voordat u hem schenkt.

Meer van Wessex Distillery

Perfect Serve

Perfect op zichzelf geserveerd, met een scheutje citroensap en een schijfje citroen om te garneren.

Het kan echter ook worden genoten met een mix van tonic water of ginger ale, hiervoor houden we van kreeften. Neem een ​​groot glas met wat ijs en voeg 50 ml Sloe Gin toe. Giet voorzichtig 100 ml van de door jou gekozen mixer erbij. Roer goed en garneer met een schijfje citroen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wessex English Sloe Gin (Mini) 5cl
Uw waardering

Meer van dit merk