Ierland

Ierse Whiskey

Uisce beatha, letterlijk "water des levens", is de naam voor Whisky (of Whiskey) in het Iers. Het is afgeleid van het Oud-Ierse uisce en bethu. De oudste gelicenseerde whiskystokerij ter wereld is de Old Bushmills Distillery in Noord-Ierland (die haar vergunning in 1608 had verkregen).

Dit verklaard deliefde en geschiedenis tussen Ierland en Whiskey! Ierse whiskey was vroeger de meest populaire gedistilleerde drank ter wereld (tot een daling in de late 19e en 20e eeuw).

De populariteit neemt nu weer toe en je kunt dan ook de grote namen hier bij GinFling vinden, zoals Jameson of Teeling. Ook hebben we interessante kleinere distilleerderijen zoals Dingle en Black's.

Zoek je een single malt of blended, een alledaagse whiskey of iets bijzonders? Bij GinFling hun je je Ierse (Irish) Whiskey eenvoudig en voordelig online bestellen en heb je hem snel in huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat zijn de voordelen van Whisky (of Whiskey) Online aankopen bij Ginfling?

Waarom zou u uw Whisky aankopen doen bij Ginfling ? Als een klein zelfstandig bedrijf werken we extra hard om uw aankoopervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

We zijn heel nauw betrokken met onze leveranciers en we kijken ook naar wat er gebeurt binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld wat Whisky betreft. Dit zorgt ervoor en verzekerd ons dat we nieuwe en unieke flessen en merken in ons assortiment hebben die grote verkopers niet hebben (omdat de oplages/ volumes per fles vaak te klein en niet interessant zijn voor ze). Heel vaak komen deze unieke flessen van kleinere distilleries waar mooie verhalen achter zitten.

Natuurlijk hebben we ook de bekende en zeer gewaardeerde grote namen in huis. Ook zijn we heel nauw met ze verbonden zodat we u de meest nieuwe en interessante flessen snel kunnen aanbieden.

We zijn dan ook enorm trots met wat we doen, zo trots dat we zelfs een persoonlijk bericht bij iedere bestelling meegeven. Zo weet u niet alleen wie er een happy dansje voor u heeft gedaan wanneer uw bestelling bij ons binnen kwam, maar ook wie die heeft ingepakt voor beschermd transport.

Scherpe prijzen, aanbiedingen en fantastische promoacties bij Ginfling!

We werken hard aan onze prijzen om ze dan ook zo laag mogelijk te houden, dit is een dagelijkse taak. We blazen onze prijzen niet eerst op om dan met onwerkelijke kortingen te kunnen adverteren. Wekelijks bieden we een ‘Hot Deal’ aan met een (markt verslaande) prijs en werken we aan groot aankoop aanbiedingen, zodat u ‘onze klant’ een fantastische en toch eerlijke korting verkrijgt.

Wees er dus maar zeker van dat we onze prijzen dagelijks controleren, en altijd onze blikvangers en promotiepagina’s nazien om te garanderen dat u de scherpste eerlijke prijs krijgt.

Versturen / verzenden van Online Whisky bestellingen

Niet alleen hebben we fantastische prijzen, we versturen/ verzenden ook heel snel. Net als onze dranken geven we u graag de mogelijkheid om uw verzending te kiezen. We werken namelijk samen met zowel PostNL als DPD. Op deze manier kiest u welke bezorger uw Online Whisky bestelling komt bezorgen. We zorgen er dan ook voor dat uw bestelling stevig word verpakt en geven deze snel aan de bezorger van uw keuze.

Voor u het weet geniet u van uw favoriete Whisky ( puur of on the rock’s ) Whisky & Soda of als een cocktail ( wij genieten graag van een Old Fashioned of Manhattan) in het warme comfort van uw eigen huis.

Koop uw Whisky online bij Ginfling

Uw Whisky Online aankopen kan overweldigend zijn, daarom willen we het u zo aangenaam mogelijk maken. Om die reden werken we hard om te verzekeren dat de informatie correct is, dat is inclusief de suggesties voor ‘ the perfect serve’. Zo weet u ten allen tijde wat u aankoopt en kan het u helpen om ook de perfecte bijpassende Ginger Ale of Soda erbij te vinden en te bestellen, want ook die hebben we voor u in ons assortiment.

Zo kunt u uw favoriete Whisky bij ons Online vinden, bestellen en snel thuisbezorgd hebben vanuit Ginfling.