Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin (Mini) 5cl

€ 3,49
Op voorraad
GF Code
GF1000649

De smaak van een Engelse landtuin met een scherpe, scherpe rand en verwarmende gembertonen.

Merk
Whitley Neill
EAN
5011166055235
Inhoud
5cl
Alcoholgehalte
43%
Weight (kg)
0.140000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Smaakprofiel
Fruitige, Kruidige

Omschrijving

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Van de makers van de best verkochte premium gin in het VK, komt hun smaak van een Engelse landtuin; Rabarber & Gember Gin.

Terwijl de meeste inspiratie van Johnny Neill voor zijn bekroonde gins afkomstig is van de onverschrokken heldendaden van zijn voorouders in het buitenland, grijpt deze rabarber & gember gin terug naar goede herinneringen die iets dichter bij huis zijn gemaakt. De naoorlogse familie Whitley, die zich nu op het platteland van Engeland in de buurt van Daresbury vestigde, cultiveerde hun tuin met opwindende smaken en diende als inspiratie voor zowel de tafel als hun experimenten met nieuwe gins. Johnny's creatie roept jeugdherinneringen op van een bezoek aan zijn grootouders op hun boerderij door een vaste favoriet van de familie Whitley in rabarber te nemen en hier een warme draai aan te geven met de toevoeging van verse gember.

Rabarber en gember versmelten perfect met jeneverbes, korianderzaad, cassiabast, orriswortel, engelwortel, zoethout, zoete sinaasappel en citroen om deze gin absoluut heerlijk te maken.

De essentie van rabarber voegt een scherp, scherp randje toe aan een zachte Engelse gin-basis, terwijl het gemberextract het gehemelte verwarmt voor een volle afdronk.

Lees meer over Whitley Neill

Perfect Serve

Dit werkt perfect met een premium tonic zoals Fentimans Premium Indian Tonic. Maar werkt ook met Lemonade als je geen fan bent van kinine (we raden Three-Cents Sparkling Lemonade aan). Voeg hoe dan ook veel ijs toe en garneer met munt.

Voor een dubbele gemberhit, probeer met Fentimans Ginger Ale en ook gegarneerd met munt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin (Mini) 5cl
Uw waardering

Meer van dit merk