Whyte & Mackay Blended Scotch Whisky 70cl

€ 12,99
Op voorraad
GF Code
GF7000046

Een heerlijke en klassieke blend bestaande uit 41 verschillende whisky's

Merk
Whyte & Mackay
EAN
5010196065061
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%
Weight (kg)
1.086000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk
Soort
Blend

Omschrijving

Whyte & Mackay Blended Scotch Whisky

Whyte & Mackay vindt zijn wortels terug tot 1844 in Glasgow. En als de tijd hen iets heeft geleerd, is het wel hoe ze hun consistent soepele en rijk smakende whisky kunnen perfectioneren. Dat is deels te danken aan hun drievoudige rijpingsproces en deels aan het blijvende genie van hun derde generatie masterblender en degenen die hem voorgingen.

Het geheim achter de bekroonde smaak van Whyte & Mackay is hun drievoudige rijpingsproces en de manier waarop ze blenden om ervoor te zorgen dat geen enkele whisky een andere domineert, waardoor een harmonie van smaken ontstaat die samenwerken om hun beroemde zachtere, rijkere smaak te produceren.

Het verhaal begint met het kiezen van de beste gerijpte single malts en gerijpte graanwhisky's uit twee van de beroemdste distillatieregio's van Schotland, Highland en Speyside. Daarna rijpen ze de malt whisky zorgvuldig terwijl ze de graanwhisky apart laten rijpen. De meeste blended whisky's stoppen in dit stadium, maar Whyte en Mackay voegen een extra stap toe.

Het laatste hoofdstuk van het rijpingsverhaal gaat over het trouwen van deze twee verschillende whisky's in sherryvaten. Dit drievoudige rijpingsproces produceert een whisky rijk aan kleur met gouden highlights, rond en vol in de neus met zachte, rijke smaken van honing en fruit. Net als in het leven, geloven ze dat hoe meer toewijding en moeite ze doen, hoe meer je wordt beloond.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Whyte & Mackay Blended Scotch Whisky 70cl
Uw waardering