Whyte and Mackay Blended Scotch Whisky 70cl

€ 14,99
Op voorraad
GF Code
GF7000046
Whyte and Mackay Blended Scotch Whisky 70cl
Merk
Whyte & Mackay
EAN
5010196065061
Weight (kg)
1.086000
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
40%
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Whyte & Mackay kunnen hun wortels terugvoeren tot 1844 in Glasgow. En als de tijd hen iets heeft geleerd, is het hoe ze hun consistent zachte en rijk smakende whisky kunnen perfectioneren. Dat is deels te danken aan hun drievoudige rijpingsproces en deels aan het blijvende genie van hun derde generatie masterblender en degenen die hem voorgingen.

Het geheim achter de bekroonde smaak van Whyte & Mackay is hun drievoudige rijpingsproces en de manier waarop ze vermengen om ervoor te zorgen dat geen enkele whisky een andere domineert, waardoor een harmonie van smaken ontstaat die samenwerken om hun beroemde smeuïge, rijkere smaak te produceren.

Het verhaal begint met het kiezen van de beste gerijpte single malts en gerijpte graanwhisky's uit twee van de beroemdste distilleergebieden van Schotland, Highland en Speyside. Vervolgens verouderen ze de moutwhisky zorgvuldig en verouderen ze afzonderlijk de graanwhisky. De meeste blended whisky's stoppen in dit stadium maar Whyte & Mackay voegen een extra stap toe.

Het laatste hoofdstuk van het rijpingsverhaal ziet het huwen van deze twee verschillende whisky's in sherryvaten. Dit drievoudige rijpingsproces produceert een whisky rijk aan kleur met gouden accenten, rond en vol op de neus met zachte, rijke smaken van honing en fruit. Net als in het leven geloven ze dat hoe meer toewijding en inspanning ze leveren, hoe meer je wordt beloond.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Whyte and Mackay Blended Scotch Whisky 70cl
Uw waardering