Woodland Sauerland Dry Gin (Mini) 5cl

€ 9,29
Op voorraad
GF Code
GF1000071
Woodland is een echte droge gin uit de bosrijke lage bergketen van het Sauerland.
Merk
Woodland
EAN
4260546650039
Inhoud
5cl
Alcoholgehalte
45.3%
Weight (kg)
0.172000
Land van herkomst
Duitsland

Omschrijving

Het zijn de plantaardige ingrediënten die meestal lokaal worden geproduceerd, zoals met de hand geplukte zuring, aromatische sparrenuiteinden, verse brandnetels en sterke paardebloemwortel, die de Woodland Sauerland Dry Gin zijn scherpe, frisse smaak en echt unieke identiteit geven. Het is sterk geworteld in de regio waar het wordt geproduceerd.

Het is pittig en fris om te beginnen ... zoals het bergachtige gebied van Sauerland waar het wordt gedistilleerd. Volg daarna licht houtachtige en diep interessante tonen - die geuren van het bos oproepen. Echt een unieke gin die echt inspiratie haalt uit het gebied waar hij gemaakt is.

De fles zelf is ook een kunstwerk, met beelden uit de geschiedenis van de regio ... het lijkt zonde om het te recyclen als je deze gin eenmaal hebt opgemaakt ... en we weten zeker dat het niet lang zal duren!

Het is net zo geschikt als aperitief als longdrink met premium tonics of ook perfect in een cocktail.

De distilleerders raden zelf aan om dit als gin-tonic te drinken. Meng met een garnering gemaakt van een schijfje groene appel en een takje verse munt om het drankje echt tot leven te brengen. Vergeet het ijs niet!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woodland Sauerland Dry Gin (Mini) 5cl
Uw waardering

Meer van dit merk