Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van Gin Fling (Ginfling.nl / TonicTown.eu). Door deze webpagina te gebruiken stemt u in met de disclaimer.

Privacy

U kunt deze website bezoeken zonder te informeren wie u bent en zonder informatie over uzelf te geven. Hoewel er zich situaties kunnen voordoen dat we meer informatie over u nodig hebben om met u te communiceren, een bestelling te boeken of uw naam te registreren. We zullen u op alle mogelijke manieren informeren wanneer we uw persoonlijke gegevens op internet verzamelen.

Deze website houdt wel het aantal bezoekers bij, de websites waar ze vandaan komen en welke provider de bezoeker gebruikt om toegang te krijgen tot internet. De gegevens worden uitsluitend op een zodanige manier gebruikt dat ze niet kunnen worden herleid tot personen of personen.

Verzamelde persoonlijke gegevens worden niet verkocht of aan derden ter beschikking gesteld. Uitzonderingen kunnen alleen optreden wanneer deze gegevens wettelijk verplicht zijn. En op elk moment kunt u een verzoek indienen om uw gegevens uit onze bestanden te verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid 

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle wijzigingen, wijzigingen en typefouten voorbehouden. We doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken. Gin Fling aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade in welke vorm dan ook voor het gebruik van deze website of voor de onvolledigheid of onnauwkeurigheid van de informatie op deze website.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten 

De eigenaar van de auteursrechten van deze website is Gin Fling of is eigendom van derden die Gin Fling toestemming hebben gegeven om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldiging, duplicatie of reproductie in welke vorm dan ook is alleen toegestaan ​​na voorafgaande toestemming van Gin Fling.