Over Gin Fling

Gin Fling is begonnen als een online slijterij in Nederland, die gespecialiseerd is in de verkoop van gin en een beperkt aantal andere sterke dranken die nodig zijn bij het maken van op gin gebaseerde cocktails.

We hebben een echte passie voor gin en op gin gebaseerde cocktails. We zijn aan een reis begonnen en leren elke dag meer - maar we moeten nog veel meer gin drinken voordat we experts worden! (Ik kan je vertellen dat dit een zware klus is, maar iemand moet het doen!) We zouden graag willen dat je samen met ons ervaart waarom gin één van de snelst groeiende sterke dranken is in Nederland en daarbuiten.

Assortiment

Wij willen dé online winkel voor gin worden in Nederland. Uiteraard hebben wij de bekende merken op voorraad en dat zullen wij altijd zo houden. Echter, onze focus ligt op het vinden van nieuwe, innovatieve en vooral heerlijke en verschillende gins die je kunt proeven en (nog belangrijker) waar je van kan genieten.

Waar mogelijk geven wij ook informatie over de distilleerderij en de achtergrond van de gins. Dit betekent dat wij jouw meenemen op onze reis om meer te weten te komen over gin, hoe het is gemaakt en door wie.

Als er op dit moment een bepaald product niet in ons assortiment is dat je wilt kopen (misschien heb je een geweldige gin geproefd op vakantie of op het terras), neem dan contact met ons op en wij zullen onze best doen om deze gin voor jou te vinden.

Service

Wij vinden het belangrijk dat jij als klant op de website alle informatie kunt vinden die nodig is voor jouw perfecte gin. Als een alleen-online winkel hebben wij geen fysieke winkel die jij kan bezoeken. Dit betekent dat wij hard aan werken om de juiste en relevante informatie op onze website te plaatsen zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Als er iets is dat jij zou willen weten, of als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt op onze website, willen wij dat natuurlijk horen! Neem dus contact met ons op zodat wij het recht kunnen zetten. Hoewel wij misschien geen onmiddellijk antwoord hebben, zullen wij ons best doen om dit voor jou uit te zoeken.

Als we toch niet aan jouw verwachtingen hebben voldaan, stuur ons dan een e-mail op [email protected] en wij zullen er alles aan doen om het recht te zetten.

Bedrijfsgegevens

Adres: Argonweg 18, 1362 AA Almere (Dit is geen bezoekadres, maar u kunt uw bestellingen hier afhalen)

Telefoon: +31 (0)36 200 22 55

Email: [email protected]

BTW nummer: NL860250532B01

KVK nummer: 75354268