Bourbon

Bourbon

Bourbon

Alle Bourbon is Whiskey, maar niet alle Whiskey is Bourbon... en hoewel we van gin houden, houden we ook van een goede Bourbon.

Uiteraard kunt u uw Bourbon ook kopen bij GinFling.nl. We hebben een groot assortiment Bourbons, dus je kunt hier altijd je favoriet vinden, maar ook iets nieuws. Ook perfect voor als je cocktails wilt maken of een feestje wilt geven!

Bestel uw Bourbon bij GinFling gemakkelijk en goedkoop online en u ontvangt hem snel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn de voordelen van Bourbon Online aankopen bij Ginfling?

Waarom zou u uw Bourbon aankopen doen bij Ginfling ? Als een klein zelfstandig bedrijf werken we extra hard om uw aankoopervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

We zijn heel nauw betrokken met onze leveranciers en we kijken ook naar wat er gebeurt binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld wat Bourbon betreft. Dit zorgt ervoor en verzekerd ons dat we nieuwe en unieke flessen en merken in ons assortiment hebben die grote verkopers niet hebben (omdat de oplages/ volumes per fles vaak te klein en niet interessant zijn voor ze). Heel vaak komen deze unieke flessen van kleinere distilleries waar mooie verhalen achter zitten.

Natuurlijk hebben we ook de bekende en zeer gewaardeerde grote namen in huis. Ook zijn we heel nauw met ze verbonden zodat we u de meest nieuwe en interessante flessen snel kunnen aanbieden.

We zijn dan ook enorm trots met wat we doen, zo trots dat we zelfs een persoonlijk bericht bij iedere bestelling meegeven. Zo weet u niet alleen wie er een happy dansje voor u heeft gedaan wanneer uw bestelling bij ons binnen kwam, maar ook wie die heeft ingepakt voor beschermd transport.

Scherpe prijzen, aanbiedingen en fantastische promoacties bij Ginfling!

We werken hard aan onze prijzen om ze dan ook zo laag mogelijk te houden, dit is een dagelijkse taak. We blazen onze prijzen niet eerst op om dan met onwerkelijke kortingen te kunnen adverteren. Wekelijks bieden we een ‘Hot Deal’ aan met een (markt verslaande) prijs en werken we aan groot aankoop aanbiedingen, zodat u ‘onze klant’ een fantastische en toch eerlijke korting verkrijgt.

Wees er dus maar zeker van dat we onze prijzen dagelijks controleren, en altijd onze blikvangers en promotiepagina’s nazien om te garanderen dat u de scherpste eerlijke prijs krijgt.

Versturen / verzenden van Online Bourbon bestellingen

Niet alleen hebben we fantastische prijzen, we versturen/ verzenden ook heel snel. We zorgen er dan ook voor dat uw bestelling stevig word verpakt en geven deze snel aan de bezorger van uw keuze.

Voor u het weet geniet u van uw favoriete Bourbon ( puur of on the rock’s ) Bourbon & Cola of als een cocktail ( wij genieten graag van een Boulevardier) in het warme comfort van uw eigen huis.

Koop uw Bourbon online bij Ginfling

Uw Bourbon Online aankopen kan overweldigend zijn, daarom willen we het u zo aangenaam mogelijk maken. Om die reden werken we hard om te verzekeren dat de informatie correct is, dat is inclusief de suggesties voor ‘ the perfect serve’. Zo weet u ten allen tijde wat u aankoopt en kan het u helpen om ook de perfecte bijpassende Ginger Ale of Cola erbij te vinden en te bestellen, want ook die hebben we voor u in ons assortiment.

Zo kunt u uw favoriete Bourbon bij ons Online vinden, bestellen en snel thuisbezorgd hebben vanuit Ginfling.