!! Belangrijke informatie !!

Door de extreme drukte op de bezorgnetwerken is er, zoals bij alle internetwinkels, enige vertraging in de bezorging bij klanten. De meeste van onze leveringen worden echter nog steeds binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.

Helaas kunnen wij geen levertijden garanderen. Wel staan wij open voor afhalingen op ons adres in Almere, maar verzoeken klanten alle relevante Corona-protocollen te volgen tijdens een persoonlijke afhaling.

Zorg ervoor dat u tijdens het bestelproces uw juiste e-mailadres en mobiele nummer invoert. PostNL / DPD houdt je op de hoogte van je verwachte levertijden.

We blijven bestellingen als volgt verzenden:

DPD: voor 14.30 uur besteld - dezelfde dag verzonden

PostNL: voor 16.00 uur besteld - dezelfde dag verzonden

Voor bestellingen die na deze tijden worden ontvangen, zullen we nog steeds proberen om dezelfde dag te verzenden, maar dit kan niet worden gegarandeerd. Bestellingen na deze tijden worden de volgende werkdag verzonden.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Voor bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden geplaatst, verzenden wij nog dezelfde dag. Als wij om welke reden dan ook niet in staat zijn om deze levertijd te halen, zullen wij jou uiteraard zo snel mogelijk informeren.

Wij bieden gratis bezorging (via DPD) voor bestellingen van meer dan € 200 - dit wordt getoond bij het afrekenen (je kunt natuurlijk nog steeds een betalende bezorgoptie kiezen).

Standaard DPD Levering

1 - 2 dagen levertijd. Levering vindt meestal plaats tussen 9.00 en 18.00 uur

De verzendkosten zijn:

€ 6,95 en gratis voor bestellingen meer dan € 200

Afhalen bij een PostNL Punt

Indien op een werkdag voor 16.00 uur besteld is de levering bij het afhaalpunt de volgende dag (di - za). Je ontvangt een melding wanneer het pakket klaar is om te worden opgehaald.

De verzendkosten zijn:

€ 7,95

Standard PostNL Levering

Als u op een doordeweekse dag vóór 16.00 uur bestelt is de levering de volgende dag (di - za). Levering vindt meestal plaats tussen 9.00 en 18.00 uur

De verzendkosten zijn:

€ 8,95

PostNL Avondlevering - Momenteel niet mogelijk ivm coronaregels.

Wij leveren ook ‘s avonds tussen 18.00 en 22.00 uur via PostNL. Als de bestelling vóór 16:00 wordt geplaatst, wordt deze de avond van de volgende werkdag bezorgd.

De verzendkosten zijn:

€ 9,95

EU verzending:

Momenteel kunnen we in de EU alleen alcohol leveren aan Nederland, maar we breiden ons bereik binnenkort uit. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Wij zien je graag terug bij Gin Fling.

Buiten de EU: Als u wilt dat we buiten de EU verzenden, kunnen we dit regelen, maar u moet contact met ons opnemen via Klantenservice zodat we de verzendopties kunnen bespreken, aangezien dit afhankelijk is van het gewicht van de verzending. Als u deze optie gebruikt, brengen we geen Nederlandse btw in rekening, maar bent u verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten / belastingen bij invoer in uw land.

Houd er rekening mee dat er bepaalde landen zijn die we niet kunnen verzenden vanwege lokale beperkingen (bijv. Canada, de meeste staten binnen de VS). We zullen u kunnen adviseren of dit het geval is wanneer we de opties bespreken.