Levertijd & verzendkosten

Als je op een doordeweekse dag voor 17:00 uur bestelt (en kies PostNL), wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden (Voor 14:00 als je kiest voor DPD)

We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt, en in de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag (ma - za) in huis. Aangezien wij niet zelf bezorgen kunnen wij helaas geen levertijden garanderen.

 

Tracking

Zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is ingevoerd, aangezien alle trackinggegevens via e-mail worden verzonden. PostNL laat vanaf juli 2022 geen bezorgpoging kaart meer achter als je niet thuis bent. Deze informatie wordt ALLEEN per e-mail verzonden of is te vinden in de PostNL-app.

 

Leeftijds verificatie

Houd er rekening mee dat alle bestellingen die alcohol bevatten, worden verzonden met een leeftijdsverificatieservice. Dit is een wettelijke vereiste en betekent dat pakketten niet bij buren / personen onder de 18 jaar kunnen worden achtergelaten.

 

PostNL-bezorging

Op een doordeweekse dag voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag (di t/m za) in huis. Bezorging meestal tussen 9.00 en 18.00 uur

Deze kosten zijn: € 5,95

NB: Omdat wij verplicht zijn om met een leeftijdscheck te versturen, zal PostNL uw pakket niet bij minderjarigen of uw buren achterlaten. Als je denkt dat je niet thuis zult zijn, kies er dan voor om dit te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt

 

Ophalen bij PostNL Punt

Indien op een doordeweekse dag voor 16.00 uur besteld, is levering op het afhaalpunt de volgende dag (di t/m za). U wordt via e-mail / PostNL-app op de hoogte gebracht wanneer uw pakket klaar ligt om te worden opgehaald.

Deze kosten zijn: € 5,95

 

DPD-bezorging

Op een doordeweekse dag voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag (di t/m za) in huis. Bezorging meestal tussen 9.00 en 18.00 uur

Deze kosten zijn: € 5,95

NB: Omdat wij verplicht zijn om met een leeftijdscheck te versturen, zal DPD uw pakket niet bij minderjarigen of uw buren achterlaten. Als je denkt dat je niet thuis zult zijn, kies er dan voor om dit te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt.

 

Gratis bezorging

Als uw bestelling meer dan € 200 bedraagt, wordt de optie voor gratis levering ook aangeboden bij het afrekenen. De keuze van de vervoerder is naar eigen goeddunken, maar leeftijdsverificatie is nog steeds vereist.

NB: Omdat wij verplicht zijn om met een leeftijdscheck te versturen, zal PostNL / DPD uw pakket niet bij minderjarigen of uw buren achterlaten. Als je denkt dat je niet thuis zult zijn, kies er dan voor om dit te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt.

 

Ophalen in Almere

Woont u in of nabij Almere, dan kunt u uw bestelling natuurlijk ook direct bij ons ophalen! U wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer het pakket klaar is om opgehaald te worden, en vergeet niet om een zak/doos mee te nemen voor uw bestelling, evenals een geldige vorm van leeftijdsverificatie.

Het afhaaladres is: Argonweg 18, 1362AA Almere

 

EU verzending:

Denemarken

Bezoek alstublieft: Gin Fling DK

Andere EU-landen

Momenteel kunnen we in de EU alleen alcohol verzenden binnen Nederland en Denemarken. We zullen echter proberen ons bereik zo snel mogelijk uit te breiden. Kom terug of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Mocht u een bestelling bij ons willen afhalen, dan is dit mogelijk. We brengen echter wel Nederlandse btw en accijnzen in rekening op uw bestelling. U bent dan verantwoordelijk voor eventuele belasting-/accijnsverplichtingen voor de zendingen naar uw land. Neem dan contact met ons op via de klantenservice zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Onze zustersite: Tonic Town kan het volledige assortiment niet-alcoholische producten van onze site naar de hele EU verzenden.

Buiten de EU

Als u wilt dat wij buiten de EU verzenden, kunnen we dit mogelijk regelen. Neem dan contact met ons op via de klantenservice zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Houd er rekening mee dat we niet kunnen verzenden naar landen in het Midden-Oosten, de Verenigde Staten en Canada. (Binnen de Verenigde Staten zijn er strenge beperkingen op de invoer van alcohol, meer informatie voor de VS is te vinden op de NCSL-site).

NB. Vanwege belastingformaliteiten in het VK kunnen we momenteel niet naar het VK / Noord-Ierland verzenden.