Levertijd & verzendkosten

Voor 16.00 uur besteld - dezelfde dag verzonden

We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Voor bestellingen die op weekdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, streven we ernaar om altijd dezelfde dag te verzenden. Mochten wij, om welke reden dan ook, deze levertijd niet kunnen halen, dan laten wij u dat uiteraard zo spoedig mogelijk weten.

Helaas kunnen wij geen levertijden garanderen omdat wij de leveringen niet zelf verzorgen. Indien uw bestelling met spoed is, staan ​​wij voor afhaling (ma t/m vr 10 - 6) voor u klaar op ons adres in Almere.

We bieden gratis bezorging (via DPD) voor bestellingen van meer dan € 200 - dit wordt weergegeven bij het afrekenen (u kunt natuurlijk nog steeds een betalende bezorgoptie kiezen).

Zorg ervoor dat u uw juiste e-mailadres en mobiele nummer invoert tijdens het bestelproces. PostNL / DPD houdt u op de hoogte van uw verwachte levertijden.

Voor bestellingen die na 16.00 uur (ma - vr) worden ontvangen, proberen we nog steeds dezelfde dag te verzenden, maar dit kan niet worden gegarandeerd. Bestellingen na deze tijden / geplaatst in het weekend worden de volgende werkdag verzonden.

Op 1 juli 2021 is ook de Algemene Maatregel van Bestuur Alcoholwet (staatsblad 3-6-2021) van kracht geworden, met nadere uitwerkingen van de Alcoholwet.

Per 1 juli 2021 is strenge alcoholwetgeving van kracht in geval van levering aan particulieren in Nederland. Alcoholische dranken mogen alléén worden besteld door personen die 18 jaar of ouder zijn. Indien u alcoholische dranken laat afleveren, is de bezorger verplicht om de ontvanger naar een legitimatie te vragen en hiervan gegevens over te nemen op zijn scanner. Houdt dus uw identiteitsbewijs gereed. Dit moet helaas ook als de ontvanger duidelijk ouder dan 18 jaar is. Dit is wettelijk zo geregeld omdat de verzender moet kunnen bewijzen, dat de 18+ check is uitgevoerd. U kunt daarom ook geen neerzettoestemming geven.

Standaard DPD Levering (met leeftijdscontrole)

Levering doorgaans de volgende dag (ma - vr) tussen 9.00 en 18.00 uur

De verzendkosten zijn:

€ 6,95 en gratis voor bestellingen meer dan € 200

Afhalen bij een PostNL Punt (met leeftijdscontrole)

Indien op een werkdag voor 16.00 uur besteld is de levering bij het afhaalpunt de volgende dag (di - za). Je ontvangt een melding wanneer het pakket klaar is om te worden opgehaald.

De verzendkosten zijn:

€ 8,95

Standard PostNL Levering (met leeftijdscontrole)

Als u op een doordeweekse dag vóór 16.00 uur bestelt is de levering de volgende dag (di - za). Levering vindt meestal plaats tussen 9.00 en 18.00 uur

De verzendkosten zijn:

€ 8,95

NB: Omdat we verplicht zijn om te verzenden met een leeftijdscontrole, zal PostNL uw pakket niet achterlaten bij minderjarigen, uw buren of iemand anders op uw adres. Indien u denkt niet thuis te zijn, kies dan voor bezorging bij een PostNL afhaalpunt.

EU verzending:

Momenteel kunnen we in de EU alleen alcohol leveren aan Nederland, maar we breiden ons bereik binnenkort uit. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Wij zien je graag terug bij Gin Fling.

Buiten de EU: Als u wilt dat we buiten de EU verzenden, kunnen we dit regelen, maar u moet contact met ons opnemen via Klantenservice zodat we de verzendopties kunnen bespreken, aangezien dit afhankelijk is van het gewicht van de verzending. Als u deze optie gebruikt, brengen we geen Nederlandse btw in rekening, maar bent u verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten / belastingen bij invoer in uw land.

Houd er rekening mee dat er bepaalde landen zijn die we niet kunnen verzenden vanwege lokale beperkingen (bijv. Canada, de meeste staten binnen de VS). We zullen u kunnen adviseren of dit het geval is wanneer we de opties bespreken.