Wilderer Rose Water Gin 50cl
Een subtiel bloemen Zuid-Afrikaanse gin, die smaaknoten neemt van een klassiek Turkse genot
Omschrijving
Wilderer Rose Water Gin
Wilderer is de eerste privé -distilleerderij van Zuid -Afrika en het team weigert een compromis te sluiten als het gaat om de integriteit van hun product. Het werd opgericht in 1995 door Helmut Wilderer, een Duitse restaurateur. Vandaag, nu gerund door Helmut's zoon Christian, blijven ze niet alleen gin produceren, maar ook Grappa en Eaux de Vie, en exporteren ze wereldwijd.
Niet alleen zijn Wilderer South Africa's eerste privé -distilleerderij, ze zijn ook een van de meest bekroonde, zowel in eigen land als wereldwijd, met meer dan 100 internationale medailles en prijzen, waaronder veel gouden en dubbele gouden medailles. (Hun Rose Water Gin won zelfs twee gouden medailles voordat ze werden vrijgelaten voor algemene verkoop).
In het centrum van Wilderer is Fynbos Gin hun wens om zoveel mogelijk in harmonie met de natuur te zijn, en dit verandert niet in het creëren van hun rooswatergin. Naast de lokale Fynbos -flora werd inspiratie ontleend aan het klassieke Turkse genot. De beste rozenblaadjes, jeneverbes, kaneel, kardemom en een selectie van zorgvuldig geselecteerde botanicals worden gemengd om deze heerlijk bloemige en warme gekruide gin te creëren.
Dit heeft een subtiele rozensmaak die over de achterste tonen van Piney Juniper en verwarmende kruiden speelt - allemaal perfect samengaan in een unieke en heerlijk bloemengin.
Lees meer over Wilderer
Perfect Serve
Perfect wanneer genoten in de zon als een klassieke G&T (of wanneer je de zon wilt onthouden!). Neem een groot glas gevuld met ijs en voeg 50 ml gin toe. Giet voorzichtig meer dan 150 - 200 ml van je gekozen tonic (we houden van een neutraal tonic zoals fentimans connoiseurs tonic water), en roer zachtjes. Garneer met een paar eetbare bloemblaadjes.
Als je van een ietwat zoeter smaak houdt, probeer dan het tonicum te vervangen door Fentimans Elderflower & Rose Tonic Water.