Brockmans Orange Kiss Gin 70cl
Een heerlijk smeuïge gin met sinaasappelsmaak van Brockmans
Omschrijving
Brockmans Orange Kiss Gin
De bedoeling achter de originele Brockmans gin was om "..een gin te creëren die zo soepel en sensueel is dat je hem puur over ijs zou willen drinken". wereld.
Vijftien jaar na de lancering van hun originele gin hebben ze hun tweede uitgebracht. Ze hebben hun originele en intens zachte Brockmans Gin genomen - maar de bessensmaken weggelaten. Hier zijn ze in plaats daarvan gegaan met citrusaroma's (zoals de naam al doet vermoeden). Ze combineren het met Triple Sec en Spaanse Valenciaanse Sinaasappel.
Deze dubbele hit van fruitige citrus van de Triple Sec en Spaanse sinaasappels zorgt ervoor dat de ster van de show in deze gin niet vergeten wordt! De meer traditionele gin-botanials (jeneverbessen, citroen- en sinaasappelschil, koriander, cassiaschors, zoethout, engelwortel, amandel en orris) gaan perfect samen met de rijpe Valenciaanse sinaasappels. De smaken zijn uitzonderlijk goed in balans, waarbij de pittige sinaasappel- en citrustonen sterk naar voren komen. Naarmate het drankje zich in de mond ontwikkelt, komen ook de levendige tonen van de triple sec naar voren, waardoor de smaken in de mond echt worden afgerond.
Meer van Brockmans
Perfect Serve
Als een uitzonderlijk soepele gin (een kenmerk van Brockmans), kan deze gemakkelijk puur worden gedronken (we raden aan met ijs). Het werkt echter ook goed in een Gin & Tonic, of om een citrusrandje toe te voegen aan traditionele gin-cocktails (probeer het in een negroni - heerlijk!)
Voor een klassieke Gin & Tonic neem je een groot glas gevuld met ijs en voeg je 50ml van de gin toe. Giet er voorzichtig 150 ml tonic over (we raden Three Cents aan) en roer voorzichtig. Garneer met een schijfje sinaasappel.
Probeer eens een Sunset Spritz voor de perfecte zomercocktail. Neem een groot wijnglas en voeg 50 ml Brockmans Orange Kiss Gin, 50 ml Prosecco (of andere mousserende wijn), 100 ml Three Cents Pink grapefruit frisdrank en 10 ml Aperol toe. Roer voorzichtig en vul het glas met ijs. Garneer met een schijfje of twee sinaasappel.