Dik & Schil Orangecello 50cl

€ 20,95
Op voorraad
GF Code
GF3000281
Deze premium Orangecello is een smakelijke explosie van sinaasappel voor je mond.
Merk
Dik & Schil
EAN
8719326750415
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
28%
Weight (kg)
1.000000
Land van herkomst
Nederland
Soortlikeur
Citrus

Omschrijving

Dik & Schil Orangecello

Wat begon als een universitair project voor 3 studenten, is uitgegroeid tot Dik&Schil, een bloeiend bedrijf waarin duurzaamheid centraal staat. Hun lekkere drankjes geven een tweede leven aan de overgebleven koffiedik en sinaasappelschillen uit de horeca die normaal gesproken in de prullenbak belanden.

''Wij willen laten zien dat duurzaamheid ook leuk kan zijn en dat circulariteit kan leiden tot fantastische producten'' – Dat hebben ze zeker bereikt.

Als het leven je verspilde sinaasappelschillen geeft, is het tijd om Dik&Schil Orangecello te maken. Door een combinatie van traditionele en moderne methoden worden de schillen omgevormd tot een heerlijk frisse en fruitige likeur, met een zoet karakter en zachte afdronk. Ten eerste worden de sinaasappels met de hand bereid. Het is de traditionele limoncello-methode die de drank fris en vol met rijke oliën houdt, terwijl de pittige, volle smaak afkomstig is van het moderne distillatieproces.

Beweeg over citroenen, laat de sinaasappels schijnen!

Meer van Dik & Schil

Perfect Serve

Perfect om te nippen als het ijskoud wordt geserveerd.

Voor een nieuwe kijk op een Italiaanse Spritz, vul een glas met ijs, voeg 50 cl Orangecello toe, vul aan met 150 ml prosecco en voeg een sinaasappelschijfje toe om te garneren.

Voor de pittige cocktail lovers is een Dutch Mule een prima keuze. Knijp een halve limoen uit in een beker en vul met ijs. Voeg 50cl Dik&Schil Orangecello en 150ml gemberbier toe (voor extra pit houden we van The Artisan Drinks Co Fiery Ginger Beer) en garneer met een schijfje limoen en een takje munt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik & Schil Orangecello 50cl
Uw waardering

Meer van dit merk