Discarded Sweet Cascara Vermouth 50cl

€ 26,95
Op voorraad
GF Code
GF3000481

Beleef de innovatieve Discarded Sweet Cascara Vermouth, duurzaamheid gecombineerd met uitzonderlijke smaak.

Merk
Discarded
EAN
5010327656014
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
21%
Weight (kg)
0.900000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Discarded Sweet Cascara Vermouth: Revolutionaire Benadering van Vermout

Introductie

Discarded Sweet Cascara Vermouth vertegenwoordigt een baanbrekende aanpak in de wereld van sterke dranken, waarbij milieubewustzijn wordt gecombineerd met ongeëvenaarde smaak. Deze unieke vermout is gemaakt met behulp van afgedankte cascara, de gedroogde schil van koffiekersen, wat niet alleen een kenmerkend smaakprofiel toevoegt, maar ook een toewijding aan duurzaamheid benadrukt. Discarded Cascara Vermouth is een getuigenis van het potentieel van upcycling in de drankenindustrie en biedt een product dat zowel milieuvriendelijk als heerlijk is.

Achtergrond

In een industrie die vaak wordt gekenmerkt door verspilling, onderscheidt Discarded Sweet Cascara Vermouth zich door het innovatieve gebruik van cascara, een bijproduct van de koffieproductie. Deze aanpak vermindert niet alleen afval, maar ontdekt ook nieuwe mogelijkheden in smaakcreatie. Discarded Sweet Cascara Vermouth is een voorbeeld van hoe duurzaamheid en luxe kunnen samengaan en biedt een uniek product dat zowel goed is voor de planeet als voor het gehemelte.

Duurzame Luxe

Discarded Sweet Cascara Vermouth is een pionier in duurzame luxe en laat zien hoe milieuvriendelijke praktijken kunnen leiden tot uitzonderlijke producten. Het gebruik van cascara, dat meestal wordt afgedankt in de koffie-industrie, creëert een unieke en rijke smaak, waardoor deze vermout een must-try is voor milieubewuste fijnproevers.

Uniek Smaakprofiel

De toevoeging van cascara in de vermout geeft een uniek en complex smaakprofiel, gekenmerkt door noten van rijke fruitigheid en subtiele zoetheid. Het is een perfect voorbeeld van hoe innovatieve ingrediënten een traditioneel product kunnen transformeren in iets buitengewoons.

Veelzijdig en Innovatief

Discarded Sweet Cascara Vermouth is niet alleen een statement in duurzaamheid; het is ook een veelzijdig ingrediënt voor mixologen en thuismixers. Het unieke smaakprofiel maakt het ideaal voor het creëren van innovatieve cocktails of om puur te genieten.

Proefnotities

Aroma: Een boeiend aroma van rijke, fruitige cascara met hints van botanische en kruidige tonen.

Smaak: Een complex en gelaagd gehemelte, met de kenmerkende smaak van cascara aangevuld met traditionele vermoutbotanicals.

Afdronk: Een gladde en aanhoudende afdronk, met een balans van fruitigheid en subtiele kruidigheid.

Meer van Discarded

Perfect Serve

Geniet van Discarded Sweet Cascara Vermouth over ijs met een twist van sinaasappel, of gebruik het om een unieke draai te geven aan klassieke vermout-gebaseerde cocktails.

FAQ's

Wat maakt Discarded Sweet Cascara Vermouth uniek?

Antwoord: Het innovatieve gebruik van afgedankte cascara geeft het een onderscheidend smaakprofiel en benadrukt de toewijding aan duurzaamheid.

Kan Discarded Sweet Cascara Vermouth worden gebruikt in cocktails?

Antwoord: Absoluut, de unieke smaak maakt het een fantastisch ingrediënt voor creatieve cocktails.

Is Discarded Sweet Cascara Vermouth milieuvriendelijk?

Antwoord: Ja, het wordt gemaakt met behulp van cascara, een bijproduct van de koffieproductie, wat afval vermindert en duurzaamheid bevordert.

Hoe smaakt cascara in de vermout?

Antwoord: Cascara geeft een rijke, fruitige smaak met subtiele zoetheid, die het traditionele vermoutprofiel verbetert.

Hoe moet Discarded Sweet Cascara Vermouth worden geserveerd?

Antwoord: Het kan puur over ijs worden genoten, met een twist van sinaasappel, of als een uniek ingrediënt in cocktails.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Discarded Sweet Cascara Vermouth 50cl
Uw waardering