Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus 70cl

€ 42,95
Op voorraad
GF Code
GF1000776

De toevoeging van sardijnse citrus aan de originele buskruit gin maakt dit een heerlijk glamoureuze Italiaans geïnspireerde gin

Merk
The Shed Distillery
EAN
5391530350426
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
43%
Weight (kg)
1.500000
Land van herkomst
Ierland
Smaakprofiel
Citrus, Floraal

Omschrijving

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin - Sardinian Citrus

Voortbouwend op het fenomenale succes van hun originele Drumshanbo Gunpowder Irish Gin, heeft de Shed Dsitillery een nieuwe gin geïntroduceerd in een opvallende groene glazen fles; hun nieuwe Sardijnse Citrus Gin.

Met deze versie heeft de Shed Distillery zich laten inspireren door het bezoek van PJ Rigney aan Sardinië. Terwijl hij daar was, bezocht hij een klein Italiaans dorp, Siniscola, waar hij hem voorstelde aan 'Sa pompia' of 'Citrus monstruosa'.

Een verwant van de sinaasappel en de grapefruit, het groeit al meer dan 200 jaar in het wild op Sardinië. Hoewel het misschien niet het mooiste fruit is om naar te kijken (het is zo groot als een grapefruit en bijna vierkant van vorm met een ruwe, lelijke, wratachtige, gele schil), heeft het een heerlijke lichtzure smaak die perfect werkt in gin.

Het fruit werd meegenomen naar Ierland en werd gecombineerd met de originele exotische oosterse plantaardige ingrediënten van Drumshanbo Gunpowder Irish Gin, waardoor deze heerlijk verfrissende nieuwe editie ontstond.

Omdat dit een evolutie is van hun klassieke origineel, zijn er veel van dezelfde aroma's en smaken aanwezig. De verandering hier is echter de toevoeging van de lichtzure pompia. Het combineert echter briljant en tilt de gin naar een nieuw niveau - met een bijna Italiaans geïnspireerde glamour.

Lees meer over The Shed Distillery

Perfect Serve

Dit wordt, net als het origineel, het best geserveerd om ervoor te zorgen dat de gin zelf volledig wordt gewaardeerd. Neem een ​​groot glas en vul het met ijs. Voeg 50 ml van de gin toe en voeg 150 - 200 ml van een premium neutrale tonic toe (we houden van The Artisan Drinks Co Classic London Tonic). Roer voorzichtig en garneer met een schijfje roze pompelmoes.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk