Fever-Tree Sicilian Lemonade 200ml

€ 1,79
Op voorraad
GF Code
GF2000422

Heerlijke citrussmaken van Siciliaanse citroenen zorgen voor deze zeer volwassen limonade

Merk
Fever-Tree
EAN
5060108451482
Inhoud
200ml
Weight (kg)
0.366000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Sicilian Lemonade

Het begon in 2003 met één simpel uitgangspunt ... Fever-Tree vond dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste gedistilleerde dranken.

Met hun Siciliaanse limonade heeft Fever-Tree een prachtige, troebele, sprankelende limonade gecreëerd. Het heeft de geur en smaak van versgeperste citroenen, waaronder 'Sfumatrice-Torchio'-extracten van Siciliaanse citroenen. Dit maakt het knapperig, heerlijk citrusachtig en erg verfrissend

Meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Perfect uitgebalanceerd om te mengen met de beste fruitbekers, wodka's of gins, het is net zo heerlijk als een verfijnde frisdrank op zich.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Sicilian Lemonade 200ml
Uw waardering

Meer van dit merk