Fever-Tree Premium Ginger Beer 500ml

€ 3,69
Op voorraad
GF Code
GF2000042

Een vurige en volle mixer, voor als je een echte gember kick nodig hebt

Merk
Fever-Tree
EAN
5060108450386
Inhoud
500ml
Weight (kg)
0.856000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fever-Tree Premium Ginger Beer

Het begon in 2003 met één simpel uitgangspunt ... Fever-Tree is van mening dat "Als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is?"

De groei in premium en artisanale sterke dranken betekende dat mensen goed geld betaalden voor geweldige sterke dranken, maar de tonic was niet waardig ..... Fever-Tree was geboren. Hun missie is om "kwaliteit, smaak en keuze" te brengen in de wereld van mixers.

Ze werken alleen met de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en zonder kunstmatige smaak- of zoetstoffen om mixers te creëren die recht doen aan 's werelds beste sterke dranken.

Een mix van drie gingers (uit Nigeria, Cochin en Ivoorkust) wordt gebruikt om dit bekroonde Ginger Beer te maken. Het is niet overdreven gezoet, dus de gember komt echt door en laat een warmte achter in de keel achter.

Lees meer over Fever-Tree

Perfect Serve

Dit is een perfect gemberbier om een ​​Dark & ​​Stormy cocktail mee te maken. Neem 60 ml rum (we vinden dit lekker met Bacardi Carta Negra, maar elke donkere rum is voldoende), en doe 100 ml gemberbier in een groot glas gevuld met ijs. Pers een partje limoen in het glas en voeg het toe als garnering.

Een andere klassieker is de Moscow Mule. Hiervoor in een groot glas gevuld met ijs, en voeg 45 ml wodka toe (we houden hiervan met Riga Black Vodka, maar elke neutrale wodka is prima). Voeg 10 ml Rose's Lime en 120 ml gemberbier toe. Roer voorzichtig en garneer met een schijfje limoen.

Het is echter ook echt verwarmend en aangenaam verfrissend op zichzelf gedronken, als je zin hebt in een kick in de smaakpapillen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fever-Tree Premium Ginger Beer 500ml
Uw waardering

Meer van dit merk