Monin Passion Fruit Syrup 25cl

€ 6,95
Op voorraad
GF Code
GF2000752

Een verfrissende mix van zoete en zure fruitsmaken van Monin

Merk
Monin
EAN
3052910013752
Inhoud
25cl
Weight (kg)
0.530000
Land van herkomst
Frankrijk

Omschrijving

Monin Passion Fruit Syrup

Als jonge man (slechts 19) begon George Monin in 1912 met de verkoop van merkwijnen en gedistilleerde dranken. Hij koos voor de slogan "Passie voor kwaliteit" en dit is tot op de dag van vandaag het ethos achter het bedrijf. Een Frans bedrijf, het is nog steeds familiebezit en het is nu de derde generatie die het bedrijf leidt.

Oorspronkelijk afkomstig uit Brazilië, wordt de passievrucht (ook bekend als de maracuja of chinola) nu over de hele wereld gegeten. Het is een voedzame, vitaminerijke vrucht - die een lichtzure, verfrissende smaak heeft. Hij gaat uitzonderlijk goed samen met chocolade, vanille, citrus en rood fruit.

Monin heeft een heerlijke siroop gemaakt die de verfrissende, zure smaak van de Passievrucht perfect vastlegt - waardoor de heerlijke smaak gemakkelijk voor iedereen toegankelijk is.

Meer van Monin

Perfect Serve

Dit is een echt veelzijdige siroop en is geweldig in een aantal verschillende drankjes. Probeer cocktails zoals de Porn Star Martini, Daiquiri, Mojito of Caipirinha. Of voeg een scheutje smaak toe aan je gin & tonic, ijsthee, ijs latte of smoothie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monin Passion Fruit Syrup 25cl
Uw waardering

Meer van dit merk