Rummieclub Honey Rum (Mini) 5cl

€ 4,99
Op voorraad
GF Code
GF9000150

Een frisse en karaktervolle rum met een heerlijke zoetheid

Merk
Rummieclub
Inhoud
5cl
Alcoholgehalte
35%
Weight (kg)
0.140000
Land van herkomst
Nederland
Stijl
Gearomatiseerde Rum
Smaakprofiel
Zoete

Omschrijving

Rummieclub Honey Rum Mini

We houden van een lokaal verhaal en The Rummieclub is perfect omdat de distilleerderij hier in Nederland, in Amsterdam, is gevestigd. Een mix van echt vakmanschap en leuke vibes, de Rummieclub is Judith en Martijn. Van het maken van de rum tot het bottelen en het aanbrengen van de etiketten, het wordt allemaal door hen gedaan. Ze maken niet alleen geweldige rum, ze willen iedereen graag laten ervaren hoe veelzijdig, divers en interessant de geest is. Waarom niet zelf kijken.

Rummieclub Honing vervolgt het lokale verhaal, aangezien de honing die in het recept wordt gebruikt, afkomstig is van een lokale Amsterdamse imker. Met een vleugje artisanale sinaasappellikeur toegevoegd, is het resultaat een heerlijke zoete rum zoals je mag verwachten, maar met een frisheid die je zal verrassen. Deze veelzijdige rum heeft een lager abv van 35% maar heeft veel karakter.

Lees meer over Rummieclub

Perfect Serve

Geniet gewoon van Rummieclub Honey Rum puur en het is perfect voor een drankje na het eten. Drink u liever wat langer, meng dan 50 ml rum met 150-200 ml Fentimans Ginger Ale en voeg een schijfje citroen toe.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rummieclub Honey Rum (Mini) 5cl
Uw waardering

Meer van dit merk