Scapegrace Classic Gin 70cl

€ 29,95
Op voorraad
GF Code
GF1000016

Deze gin uit Nieuw-Zeeland is klassiek citrus en superglad

Merk
Scapegrace
EAN
9421903387233
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
42.2%
Weight (kg)
1.386000
Land van herkomst
Nieuw-Zeeland
Smaakprofiel
Citrus, Kruidige

Omschrijving

Scapegrace Classic Gin

Het eerste dat opvalt aan Scapegrace Classic Gin is de fles. De fles is opzettelijk. Het is een moderne kijk op de originele jeneverflessen van meer dan 200 jaar geleden.

Als gin-makers van toen gin zouden maken, zou Scapegrace geloven dat ze het zouden maken zoals ze doen, omdat ze het maken zoals ze deden ... met respect voor de geschiedenis. De fles is een respectvolle erkenning voor alles wat ze hen hebben geleerd.

Scapegrace Gin is een klassieke gin met een citrus randje. Superzacht van smaak, het heeft een jeneverbesstreng die volgt in een vleugje kardemom en kaneel, waardoor het een licht gekruid randje krijgt. De citrus komt dan door, met citroen- en sinaasappelschil die de gin een pittige smaak en frisheid geven.

Lees meer over Scapegrace

Perfect Serve

Omdat deze gin erg smeuïg is, kan hij vrij gemakkelijk puur worden gedronken.

We houden hiervan met zowel Fentimans Tonic Water, dat de kruiden in de gin verhoogt, als Fentimans Pink Grapefruit Tonic, die de citruskant van de gin verder naar voren brengt.

Neem bij een van beide een groot glas gevuld met ijs en giet er 50 ml gin over. Voeg langzaam 150 ml tonic toe en roer voorzichtig. Garneer met een schijfje grapefruit.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Scapegrace Classic Gin 70cl
Uw waardering

Meer van dit merk