Bareksten Illsint Absinthe 50cl

€ 36,95
Op voorraad
GF Code
GF3000016

Een heerlijke mix van Bareksten-kruidensmaken met traditionele anijs en alsem

Merk
Bareksten
EAN
7072431500155
Inhoud
50cl
Alcoholgehalte
60%
Weight (kg)
1.580000
Land van herkomst
Noorwegen

Omschrijving

Bareksten Illsint Absinthe

Zoals alle Bareksten-drankjes, wordt hun Absint ook geproduceerd door Oss Craft Distillery in hun distilleerderij in Bergen, Noorwegen.

Bareksten haalt zijn inspiratie uit de Noorse bossen. De lange dagen zonlicht in de zomer, gecombineerd met veel regen en warm weer zorgen voor perfecte groeiomstandigheden voor een aantal kruiden en bessen. Deze Scandinavische, natuurlijke en biologische kruiden, aardappelen en bessen vormen de basis voor de unieke smaken van Bareksten.

In hun Absint hebben ze een bijna oogverblindende 60% alcoholische drank gecreëerd met subtiele anijs- en alsemtonen, samen met de gebruikelijke Noorse kruidenbotanica die gebruikelijk zijn in het Bareksten-assortiment.

Interessant feit: een algemeen aangenomen overtuiging dat Absint hallucinaties veroorzaakt, is volkomen onjuist! Deze onwaarheid was de reden dat het historisch in een aantal landen werd verboden. Sinds het is bewezen dat het niet waar is, heeft het een heropleving gekend en wordt het opnieuw genoten.

Lees meer over Bareksten

Perfect Serve

Vanwege het hoge alcoholgehalte mag deze niet puur gedronken worden! We raden aan om dit op de traditionele manier te drinken. Doe 25 ml van de absint in een glas en balanceer een lepel met gleuven over het glas. Plaats een suikerklontje op de lepel en giet langzaam gekoeld water over het suikerklontje tot het is opgelost. De absint wordt tijdens dit proces wit (helemaal normaal!).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bareksten Illsint Absinthe 50cl
Uw waardering

Meer van dit merk