Death's Door Gin 70cl

Special Price € 29,95 Regular Price € 34,95
Op voorraad
GF Code
GF1000153

Death's Door Gin combineert een gedurfd karakter met een zuivere, verfijnde smaak. Ideaal voor het creëren van onvergetelijke cocktails.

Merk
Death's Door
EAN
810023260042
Inhoud
70cl
Alcoholgehalte
47%
Weight (kg)
1.214000
Land van herkomst
Verenigde Staten
Smaakprofiel
Kruidige

Omschrijving

Een Uitzonderlijke Ontdekking: Death's Door Gin

Introductie

Death's Door Gin is een uitzonderlijke gin die uitblinkt door zijn eenvoud en puurheid. Met slechts drie botanicals - jeneverbes, koriander en venkel - biedt deze gin een opvallend heldere en frisse smaak die zowel kenners als nieuwe ginliefhebbers zal aanspreken. Het is een toonbeeld van hoe minder meer kan zijn in de wereld van gedistilleerde spirits.

Puurheid en Eenvoud

Gedistilleerd op een kleine schaal, legt Death's Door Gin de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. De zorgvuldige selectie van de drie botanicals resulteert in een gin die zowel complex als toegankelijk is, met een zuivere smaak die zich perfect leent voor een breed scala aan cocktails.

Een Nieuwe Kijk op Traditionele Gin

Death's Door Gin daagt de conventionele ginmarkt uit door terug te keren naar de basis, met een focus op de essentiële ingrediënten die een gin groot maken. Deze benadering resulteert in een verfrissende en ongecompliceerde smaakervaring, waardoor deze gin zich onderscheidt van de rest.

Veelzijdig en Inspirerend

Of het nu puur wordt genoten, met tonic, of als basis voor creatieve cocktails, Death's Door Gin is verrassend veelzijdig. Zijn heldere en frisse karakter maakt het een favoriete keuze voor diegenen die op zoek zijn naar inspiratie in hun drankjes.

Proefnotities

Een frisse en heldere ginervaring die de essentie van kwaliteit en eenvoud vastlegt.

Aroma: Zuiver en aromatisch, met een duidelijke jeneverbesgeur die wordt aangevuld door de subtiele kruidigheid van koriander en de unieke zoetheid van venkel.

Smaak: De smaak is schoon en helder, met een perfecte balans tussen de kruidige jeneverbes, de aardse tonen van koriander en de lichte zoetheid van venkel, wat zorgt voor een verfijnd en harmonieus profiel.

Afdronk: Lang en zuiver, met een subtiele kruidige nasmaak die uitnodigt tot meer.

Perfecte Serve

Death's Door Gin is ideaal voor zowel eenvoudige als complexe cocktails.

Cocktailsuggestie: Death's Door Martini: Combineer 60 ml Death's Door Gin met 15 ml droge vermout in een mengglas gevuld met ijs. Roer goed en zeef in een gekoeld martini glas. Garneer met een olijf of een citroentwist voor de perfecte afwerking.

FAQ’s:

Wat onderscheidt Death's Door Gin van andere gins?

De focus op slechts drie botanicals resulteert in een unieke, zuivere smaak die zowel verfijnd als toegankelijk is.

Waarom heet het Death's Door Gin?

Death's Door Gin is vernoemd naar Death's Door Passage, een beruchte zeestraat tussen Washington Island en het Door Peninsula in Wisconsin, VS. Deze naam reflecteert het avontuurlijke en gedurfde karakter van de gin, geïnspireerd door de rijke geschiedenis en de natuurlijke schoonheid van het gebied waar de botanicals vandaan komen. Het symboliseert ook de overgang van het gewone naar het buitengewone, net zoals deze gin een unieke draai geeft aan de traditionele gin-ervaring.

Hoe kan ik Death's Door Gin het beste serveren?

Death's Door Gin kan puur worden genoten, met tonic of als basis voor diverse cocktails, afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Is Death's Door Gin geschikt voor een Gin & Tonic?

Absoluut, zijn heldere en frisse smaak maakt het een uitstekende keuze voor een verfrissende Gin & Tonic.

Kan Death's Door Gin puur gedronken worden?

Ja, dankzij zijn zuivere en evenwichtige smaakprofiel is Death's Door Gin ook puur of met ijs een genot om te drinken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Death's Door Gin 70cl
Uw waardering