Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger 275ml

€ 2,19
Op voorraad
GF Code
GF2000285

Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger levert een levendige en verfrissende uitbarsting van citrus met zijn vakkundig samengestelde mix van mandarijn- en Sevilla-sinaasappelsmaken.

Merk
Fentimans
EAN
5029396322775
Inhoud
275ml
Weight (kg)
0.551000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger - Een citrussymfonie van verfrissing.

Introductie

Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger is een levendige en verfrissende drank, vakkundig gemaakt om een heerlijke uitbarsting van citrussmaak te leveren. Dit drankje combineert de zoete, pittige smaak van mandarijn met de uitgesproken bitterheid van Sevilla-sinaasappel en geeft een geraffineerde draai aan een klassiek citrusmengsel. Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger is perfect voor elke gelegenheid en zal uw zintuigen zeker prikkelen.

De geschiedenis van het merk

Sinds 1905 staat Fentimans, opgericht door Thomas Fentiman, aan de top van de botanische drankenindustrie. Met een rijke geschiedenis in het maken van dranken van hoge kwaliteit met behulp van traditionele methoden, heeft Fentimans een reputatie van uitmuntendheid opgebouwd. Hun toewijding aan het gebruik van natuurlijke ingrediënten en aloude brouwprocessen zorgt ervoor dat elke drank, inclusief de Mandarin and Seville Orange Jigger, van de hoogste kwaliteit is.

Uniek productieproces

Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger wordt gemaakt via een zorgvuldig botanisch brouwproces. Hierbij worden natuurlijke extracten van mandarijn en sinaasappel uit Sevilla gemengd met een selectie botanische ingrediënten. Het mengsel ondergaat fermentatie, wat de diepte en complexiteit van de drank verbetert, wat resulteert in een drank die zowel verfrissend als karaktervol is. Deze traditionele methode garandeert een drank van superieure kwaliteit die uitblinkt in smaak en vakmanschap.

De perfecte mix van kruiden

De kenmerkende smaak van Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger wordt bereikt door de deskundig geselecteerde ingrediënten. Natuurlijk mandarijnextract zorgt voor een zoete en pittige smaak, terwijl Sevilla-sinaasappel een pittige, bittere noot toevoegt. Deze combinatie wordt aangevuld met botanische infusies, zoals jeneverbes en gember, die bijdragen aan de complexiteit en het aromatische profiel van de drank. Het resultaat is een harmonieuze mix die zowel verkwikkend als bevredigend is.

Veelzijdigheid en genot

Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger is veelzijdig en kan op verschillende manieren gedronken worden. Het is perfect op zichzelf, koel geserveerd voor een verfrissende traktatie, of gebruikt als mixer in creatieve cocktails. De levendige citrussmaak gaat goed samen met verschillende spirits, waardoor het een uitstekende keuze is voor cocktailliefhebbers. Of u nu geniet van een zonnige middag of een verfijnde bijeenkomst organiseert, dit drankje geeft een verfrissende draai aan elke gelegenheid.

Goed om te weten - Nieuw recept

De drankjes van Fentimans worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en om te voldoen aan de nieuwe regels voor producten met een hoog suiker/vetgehalte, is het recept voor hun drankjes bijgewerkt. Omdat Fentimans gelooft in het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten, hebben ze het suikergehalte verlaagd en Stevia geïntroduceerd, een natuurlijke zoetstof die afkomstig is van plantenbladeren. Het nieuwe recept is heerlijk, maar u zult misschien een smaakverschil merken.

Proefnotities

Een levendige en verfrissende citrusdrank met een perfecte balans tussen zoete mandarijn en bittere Sevilla sinaasappel.

Aroma: Helder en pittig, met prominente tonen van verse mandarijn en een vleugje bittere sinaasappel.

Smaak: Knisperend en verkwikkend, met een harmonieuze mix van zoete mandarijn, pittige Sevilla sinaasappel en subtiele botanische ondertonen.

Afdronk: Schoon en verfrissend, met een aanhoudende citruszeste en een vleugje botanische complexiteit.

Meer van Fentimans

Perfect Serve

Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger kan het best gekoeld gedronken worden, op zichzelf of als mixer in uw favoriete cocktails.

Cocktailsuggestie: Citrus Gin Fizz - Giet 50 ml premium gin in een glas gevuld met ijs. Voeg 150 ml Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger en een scheut sodawater toe. Roer voorzichtig en garneer met een schijfje sinaasappel en een takje rozemarijn voor een verfrissende en aromatische cocktail.

FAQ's

Wat maakt Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger uniek?

Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger wordt gemaakt met behulp van een botanisch brouwproces met natuurlijke mandarijn- en Sevilla sinaasappelextracten, wat zorgt voor een unieke en verfrissende citrussmaak die het onderscheidt van andere sinaasappeldranken.

Hoe moet Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger bewaard worden?

Bewaar het op een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht. Bewaar eenmaal geopend in de koelkast en consumeer binnen drie dagen voor de beste smaak.

Kan Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger in cocktails gebruikt worden?

Ja, Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger is een veelzijdige mixer die gebruikt kan worden om een verscheidenheid aan verfrissende cocktails te maken, waarbij de smaken versterkt worden door de levendige citrustoetsen.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger 275ml
Uw waardering

Meer van dit merk