Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger 275ml

€ 1,99
Op voorraad
GF Code
GF2000285

Een heerlijk verfrissende sinaasappel-citrus frisdrank

Merk
Fentimans
EAN
5029396322775
Inhoud
275ml
Weight (kg)
0.551000
Land van herkomst
Verenigd Koninkrijk

Omschrijving

Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger

Fentimans maakt al meer dan 100 jaar natuurlijke botanische dranken. Hun ambachtelijke drankjes worden gedurende 7 dagen gebrouwen volgens het aloude botanische brouwproces.

Het resultaat is een superieure drank die gewoonweg heerlijk smaakt.

Botanicals om te bottelen!

'Jigger' is een oud Engelse term voor een goede maat, en dat is precies wat deze frisdrank uit Mandarijn en Sevilla is! Het sap van acht mandarijnen wordt in elke fles gecombineerd met de schil van een Sevilla-sinaasappel.

Wist je dat ..... Mandarijnen zijn al lang populair in de Aziatische keuken vanwege hun bitterzoete tonen. Naast het gebruik ervan bij het koken, is het ook bekend dat de huid geneeskrachtige eigenschappen bezit.

Nieuw recept: Fentimans-drankjes worden gemaakt in het VK en om te voldoen aan nieuwe regels voor producten met veel suiker / veel vet, is het recept voor hun Mandarin and Seville Orange Jigger drankje bijgewerkt. Omdat Fentimans gelooft in het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten, hebben ze het suikergehalte verlaagd en Stevia geïntroduceerd, een natuurlijke zoetstof die afkomstig is van plantenbladeren. Het nieuwe recept is heerlijk, maar je merkt misschien een smaakverschil.

Meer van Fentimans

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fentimans Mandarin and Seville Orange Jigger 275ml
Uw waardering

Meer van dit merk