Fentimans

Fentimans

De geschiedenis van Fentimans gaat terug tot 1905. Thomas Fentiman, een ijzeren puddler uit Cleckheaton, Engeland, werd benaderd door een collega-handelaar voor een lening. Er werd een deal gesloten en als zekerheid werd een recept voor botanisch gebrouwen gemberbier verstrekt. De lening werd nooit terugbetaald, dus Thomas werd de eigenaar van het unieke recept.

Thomas begon het recept te gebruiken en produceerde botanisch gebrouwen gemberbier dat hij huis-aan-huis bezorgde met paard en wagen voor transport.

"Fearless", de trouwe familiehond van Thomas, was de winnaar van de Crufts gehoorzaamheidsklas van 1933 en 1934. Thomas was zo trots op haar prestatie dat hij niet alleen haar portret op zijn flessen gebruikte, maar haar imago sierde elke Fentimans-fabriek. Fearless bewaakt met trots elke Fentimans-fles tot op de dag van vandaag.

Meer dan 100 jaar sinds Fentimans begon met het brouwen van botanische dranken, is het bedrijf nog steeds in de familie Fentimans en is het eigendom van de achterkleinzoon van Thomas Fentiman. Ze blijven hun heerlijke natuurlijke dranken maken door de meerfasige botanische brouwtechniek. Hun processen zijn bijgewerkt en hun dranken zijn nu koolzuurhoudend voordat ze worden gevuld en gepasteuriseerd om de houdbaarheid van het product te verlengen. Het enige dat echter niet is veranderd, is de superieure kwaliteit, het vakmanschap en de onovertroffen smaak van hun drankjes.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 59

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina